Kundanpassade utbildningar inom organisation och ledarskap

Söker du efter kompetensutveckling för chefer och ledare? Vi erbjuder innovativa och hälsofrämjande utbildningar inom ledarskap och organisation som tas fram och anpassas helt efter era behov och önskemål.

kundanpassade_utbildning_organisation_ledarskap.jpg

Är ni flera inom er verksamhet som behöver grundläggande, uppdaterade eller fördjupade kunskaper inom ledarskap och organisation? Behöver ni kompetensutveckling för att bygga och utveckla organisationen utifrån en helhetssyn, där vi i dialog kartlägger ledarens och organisationens styrkor och förmågor och bygger vidare på dem? Eller en genomgång av frågor om delaktighet, rättssäkerhet och ekonomi som en viktig del i ert systematiska uppföljningsarbete?

Känner du igen dig i behovsbeskrivningen? Då kan en kundanpassad utbildning vara ett perfekt alternativ. Vi skräddarsyr alltifrån hel- eller halvdagar till serier av kurstillfällen och håller sedan utbildningen på plats hos er, via videokonferens eller i våra lokaler i Stockholm och Helsingborg. 

Exempel på utbildningar som vi kan arrangera: 

  • Skapa ordning och tydlighet i processer och frigöra tid för handläggare och verkställare för en hälsosam verksamhet och arbetsplats
  • Utveckla organisationen utifrån delaktighet, rättssäkerhet och god ekonomisk hushållning
  • Kom igång med ert ständiga förbättringsarbete genom ert ledningssystem för kvalité

Planerar du i stället för en konferens, ett seminarium eller liknande? Då hjälper vi gärna till även som moderatorer. Våra rådgivare är erfarna föreläsare och moderatorer och bollar gärna idéer direkt med dig.  

Hör gärna av dig så berättar vi mer!