Logga in

Glömt ditt lösenord?

Fastighetsrätt och samhällsplanering

Fastighetsrätt och samhällsplanering

Fastighetsrätt är ett brett område som behandlar reglerna om fastigheter. Området kan delas in i två delar; den allmänna fastighetsrätten som rör köp, hyra och arrende av fastighet och den speciella fastighetsrätten som bland annat rör bildande och förändring av fastigheter. För dig som arbetar med fastighetsrätt har vi samlat all relevant information inom området på ett och samma ställe. Oavsett om du arbetar vid en domstol, annan myndighet, advokatbyrå eller i annan privat verksamhet så hittar du det du behöver hos oss.

Vi har stor expertis på området i form av våra egna jurister och de externa experter som vi anlitar. Med vår hjälp kan du hålla dig ständigt uppdaterad på senaste nytt på området. Våra tjänster uppdateras dagligen med domar och beslut från alla relevanta instanser. Där finns också rättskällor, vägledande dokument, referat och djupgående expertanalyser av aktuella fastighets- och hyresrättsliga frågor.

Vi täcker in allt från frågor som rör fastighetsbildning, servitut och anläggningsförrättningar, till boendemiljö och hyres- och bostadsrätt. Här får du en överblick över våra tjänster inom fastighetsrätt.