Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

suitcase JP migrationsnet

Tjänsten för dig som arbetar med rättsområdet på advokatbyrå, domstol eller myndighet.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill testa så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

Stöd inom migrationsfrågor

I JP Migrationsnet hittar du det juridiska grundmaterial du behöver som beslutsunderlag. Vi ger dig ständig tillgång till rättskällor, vägledande dokument och dagliga uppdateringar om de senaste nyheterna i rättsutvecklingen. Våra jurister och erfarna experter gör ett kvalificerat urval av informationen och hjälper dig att hitta rätt inom området. Med hjälp av referat och djupgående analyser får du ett viktigt stöd i ditt arbete. Tjänsten passar för dig som arbetar med rättsområdet på till exempel advokatbyrå, domstol eller myndighet samt för dig som arbetar med asyl- eller integrationsfrågor i en kommun eller frivilligorganisation.

Omfattande bevakning av rättsområdet

I JP Migrationsnet hittar du en bred bevakning av migrationsrätten – bland annat asyl, integration, ensamkommande barn, diskriminering, utvisning, avvisning, utlämning, medborgarskap, pass och ID-​handlingar, uppehållstillstånd, uppehållsrätt, förvar, folkbokföring, bistånd, kostnader, ersättningar och många andra nationella och internationella frågor.

Det här får du tillgång till

  Expertanalyser

  Domsreferat

  Omvärldsbevakning

  Lagar och regler

  Domar och beslut

  Förarbeten

  Vägledande dokument

  Ämnesguide

Experter

Håkan Sandesjö

F.d. generaldirektör Utlänningsnämnden samt t.f...

Lovisa Häckner Posse

Doktorand i offentlig rätt vid juridiska...

Magnus Åhammar

Rådman i förvaltningsrätten i Stockholm och...

Carin Jahn

Kammarrättsråd, Kammarrätten i Stockholm

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och sökordsbevakning

På måndagar får du ett redaktionellt nyhetsbrev med de senaste uppdateringarna i tjänsten. Och med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser.

Hitta rätt material med ämnesguiden och vår sökmotor

Ämnesguiden ger dig en ämnessorterad genomgång av juridiken inom hela migrationsområdet. Du får pedagogiska texter och länkar till relevant material i tjänsten. Som vanligt hittar du även allt material med vår kraftfulla sökmotor.

Redaktör för JP Migrationsnet

Jenny Blomqvist

Redaktör, jurist

Kom igång redan idag

Prova gratis

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom migrationsrätt:

Se vår integritetspolicy