hammer JP rättsfallsnet

Sveriges sannolikt mest omfattande rättsfallsdatabas med en fullständig bevakning av landets allmänna domstolar och förvaltningsdomstolar.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill test så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Informationstjänster

Rättsfallstjänster

Laglistor

Se vår integritetspolicy

Sveriges mest omfattande samling av domar

JP Rättsfallsnet ger dig tillgång till alla domar från samtliga instanser i de allmänna domstolarna och förvaltningsdomstolarna. Tjänsten är sannolikt Sveriges mest omfattande samling av domar och innehåller idag nästan tre miljoner domar.  

Det ger dig helt nya möjligheter att hitta information. Tjänsten är dessutom ett utmärkt verktyg för att få fram statistik och nyheter som belyser eventuella trender eller skillnader i dagens rättssamhälle.

Hitta just den informationen du söker

För dig som arbetar inom rättsväsendet utgör tjänsten ett värdefullt verktyg. Domarna finns i fulltext i pdf-format och varje ord i dokumenten är sökbart. Med vår kraftfulla sökmotor får du helt nya möjligheter att hitta just det du söker och smarta filtreringsfunktioner hjälper dig att sålla bland materialet.

JP Rättsfallsnet bevakar alla nya avgöranden från samtliga förvaltningsdomstolar och allmänna domstolar. Databasen innehåller dessutom äldre domar och beslut från instanserna nedan.

JP Rättsfallsnets omfattning

HD

2007-idag

NJA

1981-idag

Hovrätterna

2010-idag

Tingsrätterna

2008-idag

HFD/Regeringsrätten

2007-idag

RÅ/HFD-serien

1978-idag

Kammarrätterna

2005-idag

Förvaltningsrätterna

2010-idag

Arbetsdomstolen

1976-idag

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med en skräddarsydd sökordsbevakning

Med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser. Uppdateringarna skickas via mejl så ofta du själv önskar. 

Hitta rätt material med vår sökmotor

Att ha tillgång till miljoner rättsfall kommer inte hjälpa dig – om du inte kan hitta just dem som är relevanta för ditt specifika ärende. Därför arbetar vi med en av marknadens främsta sökmotorer där du kan avgränsa ditt resultat både med hjälp av fritext och filtrering. 

Så tycker våra kunder

  • "”Tillgången till JP Rättsfallsnet var helt avgörande när jag skrev min uppsats (Degree of Master of Laws, Handelshögskolan Göteborgs Universitet 2017). Den fick högsta betyg och jag är mycket nöjd.”" Milad Samadi, Associate - WERKS Advokater

  • ""Det går snabbt och enkelt att hitta relevanta rättsfall"" Daniel Svartek, Stadsjurist - Stadskontoret i Malmö

  • ""Vi uppskattar att JP Infonet är uppdaterade och har den senaste informationen och rättsfallen anpassat för vår bransch."" Sofia Lindin, Avdelningschef Juridik - Vivida Assistans AB

  • ""JP infonet är min bästa kollega på jobbet!"" Katarina Ekroth, Kommunjurist - Upplands-Bro kommun

Kom igång redan idag

Prova gratis