Informationen och stödet du behöver, på det sätt du föredrar

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag. Med hjälp av digitala lösningar och djup kompetens, inom såväl informationshantering som juridik, erbjuder vi tjänster som är ett värdefullt stöd för dig som berörs av juridik i din yrkesroll. Vi vill att varje användare ska få precis den information de behöver oavsett om det rör sig om webbaserade informationstjänster, utbildning eller rådgivning.

Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner – därför är det viktigt för oss att lyssna på våra kunder samt jobba med anpassade och skräddarsydda lösningar som ger kunden det underlag och stöd som just deras verksamhet kräver. Genom att vara lyhörda för omvärlden fortsätter vi att vara nytänkande och hitta nya möjligheter och lösningar i ett sammanhang där det finns många invanda mönster. När vi kan hjälpa våra kunder att få nya perspektiv och hitta effektiva lösningar har vi nått vårt mål.

Kunskap och kompetens står i fokus för allt vi gör. Hos oss arbetar jurister med kunskap inom flertalet rättsområden som hjälper till att göra juridiken tillgänglig och användbar. Vi samarbetar också med ett stort antal experter med specialkompetens inom sina respektive rättsområden. De arbetar inom rättsväsendet, myndigheter och näringslivet och bidrar med fördjupande analyser och kvalitetssäkring av vår information.

För att kunna erbjuda dig bästa tänkbara vägledning och stöd har vi samlat allt under samma tak

Med vår unika kundkontakt förvaltar vi våra relationer genom att vara tillgängliga och nära dig som kund. För att våra tjänster ska finnas tillgängliga på ett betryggande sätt har vi egna systemutvecklare och en kvalificerad produktionsgrupp. 

Majoriteten av Sveriges kommuner hämtar dagligen information från JP Infonets tjänster. Bland våra kunder finns även myndigheter, organisationer och privata företag liksom små och stora advokatbyråer, där våra tjänster blivit ett självklart verktyg i vardagen.

Emblem_2021_SWE.jpg