calculator JP momsnet

Tjänsten för dig som arbetar med mervärdesskatt inom offentlig eller privat sektor.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill test så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

Stöd inom momsfrågor

JP Momsnet är en tjänst för dig som arbetar med momsfrågor som till exempel jurist eller ekonom. Tjänsten är ett uppskattat arbetsverktyg för att hålla sig à jour med rättsutvecklingen och för att få hjälp att ge rättssäker rådgivning i momsfrågor. Våra egna jurister och externa experter vägleder dig genom det relevanta inom området skatterätt. Med hjälp av referat och djupgående analyser får du stöd i ditt arbete. Här kan du fördjupa dig i allt från reglerna om frivillig skattskyldighet till Högsta förvaltningsdomstolens senaste avgöranden om avdragsrätt och EU-domstolens tolkningar av mervärdesskattedirektivet.

Komplett bevakning av momsområdet

Tjänsten ger dig en komplett bevakning av momsområdet då du alltid har tillgång till de senaste avgörandena, lagändringarna och ställningstagandena från Skatteverket. Tjänsten innehåller samtliga rättskällor och vägledande dokument om moms som behövs för att ge dig ett heltäckande beslutsunderlag. 

Det här får du tillgång till

  Expertanalyser

  Domar och beslut

  Domsreferat

  Vägledande dokument

  Lagar och regler

  Förarbeten

  Omvärldsbevakning

Experter

Giacomo Lindgren Zucchini

Universitetslektor i skatterätt

Jan Kleerup

Skattejurist hos Erlegal Advokatbyrå

Sofia Dahlberg

Skattekonsult

Ulrika Grefberg

Partner, Svalner

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och sökordsbevakning

På måndagar och torsdagar får du ett redaktionellt nyhetsbrev med de senaste uppdateringarna i tjänsten. Och med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser.

Hitta rätt material med vår sökmotor

Vi arbetar med en av marknadens främsta sökmotorer för att du ska kunna hitta det materialet som är relevanta för just ditt specifika ärende. Ditt sökresultatet kan du avgränsa både med hjälp av fritext och filtrering.

Redaktör för JP Momsnet

Elin Lind

Redaktör, jurist

Kom igång redan idag

Prova gratis

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom skatterätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Tjänster

Nyheter

HFD ger vägledning i frågan om bevissäkring är tillämpliga på handlingar som är lagrade i en molntjänst.

14 jun 2021

Roger Persson Österman kommenterar avgörandet som är intressant på många punkter. 

11 jun 2021