Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Certifiering inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet

JP Infonet är certifierade inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet enligt ISO:9001, ISO:14001, ISO:45001 och ISO:27001. Certifikaten omfattar våra juridiska informationstjänster, rådgivning, utbildning, webbkurser och kundanpassade lösningar.
 
JP Infonet ser certifieringen inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet som en viktig del av företagets utveckling, för såväl våra kunder, leverantörer, samarbetspartners, experter och framförallt för våra medarbetare.

ISO:27001

Ett ledningssystem enligt ISO 27000-serien ger ett systematiskt arbetssätt för cyber- och informationssäkerhet samt dataskydd. Läs mer hos SIS. 

ISO:9001

ISO 9001 är en ledningssystemstandard för verksamhetsprocesserna och beskriver hur du ständigt förbättrar och justerar din verksamhet för att möta kundernas behov. Läs mer hos SIS.
 
 

ISO:14001

ISO 14000 är samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Dessa standarder skapar i sin tur ett miljöledningssystem som integreras i den befintliga verksamheten. Läs mer hos SIS.
 
 

ISO:45001 

Den internationella standarden ISO 45001 är ett verktyg för organisationer att arbeta systematiskt med att stärka den fysiska och sociala hälsan på arbetsplatsen. Läs mer hos SIS.