Konferenser

Delta på våra konferenser

Vi anordnar konferenser med ett tydligt fokus på lärande. Utöver inspiration får du med dig handfasta tips och verktyg tillbaka till din arbetsvardag.

Filtrera bland kurserna som visas nedan

Delta på våra kurser och möt både föreläsare och branschkollegor – var du än befinner dig.

Träffa oss i mindre grupper på någon av våra hybridkurser under hösten.

Interaktiva webbkurser som du tar del av i ditt eget tempo.

Låt utbildningen komma till er, skräddarsydd efter era önskemål.

Delta på våra konferenser

Nu är det tid att göra plats i kalendern för den fjärde upplagan av Barnkonventionsdagen hos oss på JP Infonet. Dagen bjuder på både föreläsningar och paneldiskussioner med en lång rad makthavare från både myndigheter och intresseorganisationer. Innehållet vänder sig till dig som jobbar i eller ansvarar för en verksamhet som är skyldig att ha ett barnperspektiv och den här gången tar vi oss an många av de just nu aktuella och också riktigt besvärliga frågorna som gäller barn och unga i dag.

Livesänd Antal platser 1-dagskurs

Den tolfte upplagan av Skoljuridikens dag äger rum 2023. Dagen kretsar – som alltid – kring det som är nytt och aktuellt och som alla med behov av skoljuridiskt kunnande måste behärska.

Stockholm/Livesänd Antal platser 1-dagskurs

Välkommen till oss på JP Infonet och den fjärde upplagan av Socialrättsdagen! Under dagen greppar vi som vanligt över mycket. Vilken roll har socialtjänsten när det gäller att stävja gängvåldet som kryper allt längre ner i åldrarna? Hur kommer vi tillrätta med våld i hemmet och vad ska vi göra för att människor ska få en korrekt uppfattning om hur svensk socialtjänst och inte minst LVU-vård fungerar? Hoppas vi ses den 3 maj!

Kurs: Socialrättsdagen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när ett datum finns för kursen.

Se vår integritetspolicy
Datum ej satt. Anmäl intresse så återkommer vi när det finns.

Upphandlingsrättsdagen är en konferens som riktar sig till dig som vill få del av de senaste nyheterna på upphandlingsområdet. Den här dagen samlar vi några av Sveriges främsta experter inom offentlig upphandling som får presentera de mest aktuella frågeställningarna och nyheterna.

Kurs: Upphandlingsrättsdagen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när ett datum finns för kursen.

Se vår integritetspolicy
Datum ej satt. Anmäl intresse så återkommer vi när det finns.