Utbildningar – i det format som du föredrar


Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har vi en utbildning som passar dig. Vi håller våra öppna kurser i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig och webbkurser tar du del av online.

Bok

Öppna utbildningar runt om i Sverige

Med en öppen utbildning får du inte bara fördjupade kunskaper, utan även möjlighet att bolla dina frågor med våra föreläsare och utbyta erfarenheter med dina branschkollegor.

Alla kurser
Bok

Webbkurser direkt i din mobil eller dator

Med våra webbkurser får du ny kunskap snabbt och effektivt direkt online. Här får du case från verkligheten och testar löpande att omsätta din förståelse i praktiken.

Alla webbkurser
Bok

Kundanpassade utbildningar just för er

Med en kundanpassad utbildning får du innehåll som är skräddarsytt för att passa just era behov och utmaningar. Kurserna håller vi på plats hos er, i någon av våra lokaler eller via videokonferens.

Alla rättsområden
Bok

Användarutbildningar

För dig som vill lära dig mer om din informationstjänst erbjuder vi kostnadsfria genomgångar i våra tjänster via webinar, där du enkelt kan sitta framför din egen dator och följa med i utbildningen.

Se kurstillfällen