Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar för varje tillfälle och behov. Vi håller våra öppna kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig och webbkurser tar du del av online.

Bok

Kurser

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har vi utbildningar som passar dig. Kurserna erbjuds inom många rättsområden och på den nivå som passar just dig.

Till kurssidan
Bok

Webbkurser

Med våra webbkurser får du möjlighet till kompetensutveckling online. Ett roligt och effektivt upplägg som ger hela organisationen möjlighet till vidareutbildning på ett bekvämt sätt framför datorn, mobilen eller läsplattan.

Till kurssidan
Bok

Kundanpassade utbildningar

Ibland är det bästa att låta utbildningen komma till er. Därför erbjuder vi även kundanpassade utbildningar! Antingen på plats hos er, i våra lokaler i Stockholm och Helsingborg eller via videokonferens.

Till kurssidan
Bok

Användarutbildningar

För dig som vill lära dig mer om din informationstjänst erbjuder vi kostnadsfria genomgångar i våra tjänster via webinar, där du enkelt kan sitta framför din egen dator och följa med i utbildningen.

Till kurssidan