Sociala frågor – skräddarsydd utbildning och kundanpassade kurser

Behöver ni kompetensutveckling inom socialrätten? Vi erbjuder kommuner, företag och organisationer skräddarsydda utbildningar inom bland annat LVU, LVM, LSS, SoL och andra frågor som berör rättsområdet. Både innehåll och form skräddarsys efter era önskemål och behov.

Är ni flera inom er verksamhet som behöver grundläggande eller uppdaterade eller fördjupade kunskaper i en viss fråga? Eller behöver ni stöd i gränsdragningsproblematik, dokumentation och handläggning inom socialrätt? Då kan en skräddarsydd utbildning eller kurs vara ett perfekt alternativ.

Våra jurister är erfarna föreläsare och vi skräddarsyr alltid våra utbildningar helt efter era behov. Några exempel på kundanpassade utbildningar vi hållit: 

Alla våra öppna utbildningar går även bra att få som kundanpassade. Du hittar dem i kurskalendern.

Videolänk eller på plats hos er

Utbildningen håller vi gärna via videokonferens eller på plats hos er. Vi kan även hålla kursen i våra lokaler i Stockholm, Helsingborg eller Karlstad.

En skräddarsydd utbildning eller kurs kan omfatta en halvdag, heldag eller flera kursdagar i en serie. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Så tycker våra kunder

Jag och mina kollegor känner oss väldigt nöjda med utbildningen. Vi tycker att Emma Fall är proffsig och hoppas att få samarbeta med henne i fortsättningen.

Hanna Stålham, Socialsekreterare - Järfälla kommun

"Vi var mycket nöjda! Bra föreläsning och givande diskussioner – hade ett laddat gäng som kom tillbaka med en hel del funderingar och gemensamma frågor att ta i!"

Agneta Berge, Enhetschef - Stöd och försörjningsenheten i Falkenbergs kommun

"Kundanpassad utbildning med video på hemmaplan har för oss inneburit att vi slipper långa resor, resekostnader, logi och personalkostnader. Även kvalitetsmässigt ett plus för verksamheten och dess utveckling då alla kan delta samtidigt."

Britt-Marie Veräjä, IFO-chef - Stöd och Omsorgsförvaltningen, Övertorneå kommun