Distansutbildning – samhällsbyggnad

Med våra distanskurser om PBL till exempel får du möjlighet att kompetensutvecklas i din egen takt vid datorn, mobilen eller surfplattan. Varje webbkurs inom samhällsbyggnad sätts ihop av erfarna jurister som guidar dig genom juridiken.

I vårt utbud av utbildningar på distans inom samhällsbyggnad finns både baskurser för nyanställda och fördjupningskurser för mer erfarna medarbetare. Behöver din organisation flera kurser hjälper vi gärna till att skräddarsy kurspaket med webbkurser från ett och samma område eller flera områden.

Våra distansutbildningar inom samhällsbyggnad kan också byggas på med kundanpassade utbildningar om du behöver fördjupa dina kunskaper ytterligare. Då kommer vi till din arbetsplats eller besvarar frågor via länk – vi skräddarsyr efter dina behov.

Baskurser

Du kanske också är intresserad av

Bygg ditt eget webbkursbibliotek


En stor fördel med våra webbkurser är att de kan användas som utbildningsunderlag för många medarbetare, kanske för en avdelning eller en hel förvaltning. När du vill köpa tillgång för flera är vår lösning med webbkursbibliotek mest flexibel.  

Hur fungerar det?

Du köper utbildningsplatser och kan fördela dessa fritt mellan de webbkurser som är aktuella för dig och dina kollegor. Exempelvis kan du köpa 100 platser och välja fyra webbkurser med 25 platser på varje. Eller så kanske du i stället vill ha 50 platser till en webbkurs och endast några fåtal platser till fem andra webbkurser. Vi anpassar oss helt efter dina och din organisations önskemål.

Du köper tillgång till plasterna i ett år och kan sedan fördela om platserna eller avsluta abonnemanget efter detta.

Vi skräddarsyr din lösning

För att få hjälp att bygga ditt egna bibliotek kan du kontakta oss på info@jpinfonet.se eller ringa 08-462 65 60.

Det går självklart också bra att köpa enstaka webbkurser, det gör du genom att klicka dig in på respektive kurs ovanför och göra ett direktköp.