För dig som har ett legalt ansvar för din organisations kommunikation.

Den här tjänsten är utmärkt för dig som arbetar med frågor om marknadsrätt, vare sig du är kommunikationschef, bolagsjurist, marknadsansvarig, kommunikatör eller student. JP Marknadsnet med MarLaw hjälper dig att fatta rättssäkra beslut och förser dig med informationen som krävs för att du ska kunna utöva ett legalt ansvar för ditt företags eller organisations kommunikation.

JP Marknadsnet med MarLaw ger dig en utförlig marknadsrättslig ämnesguide som har tagits fram i samarbete med Advokatfirman MarLaw, specialister på marknadsrätt. I ämnesguiden kan du ta del av praktiskt inriktat material i uppslagsform, i bokstavsordning eller via avsnitt. Varje ämneskort länkar till relevant juridiskt material. 

Tjänsten ger dig en komplett bevakning av allt material du behöver för att underlätta det dagliga arbetet. Du får tillgång till omfattande juridiskt grundmaterial i form av relevanta lagtexter som lagar och regler, förarbeten, domar och vägledande dokument. JP Marknadsnet med MarLaw innehåller även djuplodande analyser skrivna av erfarna jurister. Här hittar du information om allt som rör marknadsrätt, bland annat vilseledande marknadsföring, varumärkesintrång, annonsmarkering, sociala medier och dataskyddsförordningen.

I JP Marknadsnet med Marlaw får du tillgång till mer än:

  • 270 expertanalyser
  • 140 referat
  • 2 980 domar och beslut

All information i tjänsten är sökbar med vår kraftfulla sökmotor. Informationen som publiceras i JP Marknadsnet med MarLaw sammanfattas varje vecka i ett nyhetsbrev som skickas ut till alla användare. På det sättet kan du smidigt hålla dig uppdaterad inom ditt område av marknadsrätten.

Så tycker våra kunder

"JP Marknadsnet med MarLaw ger mig en bra överblick och gör att jag kan hålla mig uppdaterad på bästa sätt"

Niklas Briselius, Jurist - Förbundsjurist på Sveriges annonsörer