Distansutbildning – offentlig upphandling

Med våra distanskurser inom offentlig upphandling får du möjlighet att kompetensutvecklas i din egen takt vid datorn, mobilen eller surfplattan. Webbkurserna sätts ihop av erfarna jurister som guidar dig genom juridiken.

I vårt webbkursbibliotek finns både baskurser för de nyanställda och fördjupningskurser för de mer erfarna medarbetarna. Behöver din organisation flera kurser hjälper vi gärna till att skräddarsy kurspaket med kurser från ett och samma område eller flera områden.

Distanskurserna inom offentlig upphandling kan också byggas på med kundanpassade utbildningar om du behöver fördjupa dina kunskaper ytterligare. Vi kan då komma till din arbetsplats eller besvarar frågor via länk.

Bygg ditt eget webbkursbibliotek


En stor fördel med våra webbkurser är att de kan användas som utbildningsunderlag för många medarbetare, kanske för en avdelning eller en hel förvaltning. När du vill köpa tillgång för flera är vår lösning med webbkursbibliotek mest flexibel.  

Hur fungerar det?

Du köper utbildningsplatser och kan fördela dessa fritt mellan de webbkurser som är aktuella för dig och dina kollegor. Exempelvis kan du köpa 100 platser och välja fyra webbkurser med 25 platser på varje. Eller så kanske du i stället vill ha 50 platser till en webbkurs och endast några fåtal platser till fem andra webbkurser. Vi anpassar oss helt efter dina och din organisations önskemål.

Du köper tillgång till plasterna i ett år och kan sedan fördela om platserna eller avsluta abonnemanget efter detta.

Vi skräddarsyr din lösning

För att få hjälp att bygga ditt egna bibliotek kan du kontakta oss på info@jpinfonet.se eller ringa 08-462 65 60.

Det går självklart också bra att köpa enstaka webbkurser, det gör du genom att klicka dig in på respektive kurs ovanför och göra ett direktköp.