Utbildningar inom juridik


Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har vi en utbildning inom juridik som passar dig. Vi webbsänder våra kurser, håller dem på plats runt om i Sverige, tar fram kundanpassade lösningar efter dina behov och erbjuder webbkurser som du tar del av när och var du vill.

Bok

Öppna utbildningar runt om i Sverige

Med en öppen utbildning får du inte bara fördjupade kunskaper, utan även möjlighet att bolla dina frågor med våra föreläsare och utbyta erfarenheter med dina branschkollegor.

Alla kurser
Bok

Webbkurser direkt i din mobil eller dator

Med våra webbkurser får du ny kunskap snabbt och effektivt direkt online. Här får du case från verkligheten och testar löpande att omsätta din förståelse i praktiken.

Alla webbkurser
Bok

Kundanpassade utbildningar just för er

Med en kundanpassad utbildning får du innehåll som är skräddarsytt för att passa just era behov och utmaningar. Kurserna håller vi på plats hos er, i någon av våra lokaler eller via videokonferens.

Alla rättsområden
Bok

Konferenser

Vi anordnar konferenser med ett tydligt fokus på lärande där du utöver inspiration får med dig handfasta tips och verktyg tillbaka till din arbetsvardag. Konferenserna ger även möjlighet till diskussion och nätverkande.

Se konferenser