Skolledardagen är snart här

Konfernesen Skolledardagen, anordnas den 6 februari av Conductive, och vänder sig till rektorer och ledare inom skolan. Hur skolledare skapar en framgångsrik skola, där personal och elever trivs och utvecklas kommer debatteras och diskuteras under dagen. Vi kan även se fram emot spännande och inspirerande föreläsningar och möten.

Läs mer och se programmet för Skolledardagen här

Skoljuridik är ett av JP Infonets största områden och vi kan stolt kalla oss för helhetsleverantör inom området. Vi erbjuder den omfattande juridiska onlinetjänsten JP Skolnet, lagkommentarer till skollagen i bokform, hel- och halvdags kurser samt skräddarsydda utbildningar på plats hos kund. Behöver du hjälp med mer specifika frågor erbjuder vi även juridisk rådgivning samt mer omfattande konsultuppdrag inom skoljuridik.
Vi kommer att presentera våra tjänster under mässan, så kom gärna och hälsa på oss där!

Publicerad 21 jan 2013

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom skoljuridik:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

  • JP Skolnet

    Juridisk informationstjänst för dig som arbetar med skolfrågor.
  • JP RättsfallsnetSekretess

    JP Rättsfallsnet–Sekretess ger dig tillgång till alla domar om sekretess som avgjorts med stöd av tryckfrihetsförordningen och OSL.
  • JP RättsfallsnetSkola

    JP Rättsfallsnet–Skola ger dig till tillgång till alla domar på skolans område.

Nyheter

Får ett beslut om skolpliktens upphörande på grund av varaktig vistelse utomlands ses som ett mer ingripande beslut som ska fattas av ansvarig nämnd, eller kan det delegeras till exempelvis rektor? Vår juridiska rådgivare Maria Bjurholm reder ut saken.

27 sep 2022

Här kommer ett urval av de lagändringar som började gälla under sommaren 2022. Lagändringarna innebär bland annat en ny princip för betygssättning.

23 aug 2022

Regeringen tillsätter en utredning som ska utreda och lämna förslag till åtgärder för att förbättra arbetet med säkerhet i skolväsendet.

22 aug 2022