Informationstjänsten för dig som behöver hålla dig à jour inom marknads- och immaterialrätt.

Den här tjänsten är utmärkt för dig som arbetar med frågor inom marknads- och immaterialrätt. Du kan till exempel vara bolagsjurist, kommunikationschef, marknadsansvarig, patentombud eller student.

JP Marknads- och immaterialnet ger dig en komplett bevakning av allt material du behöver för att underlätta det dagliga arbetet. Du får tillgång till omfattande juridiskt grundmaterial i form av relevanta lagar och regler, förarbeten, domar och beslut samt vägledande dokument. Tjänsten innehåller även djuplodande analyser av erfarna jurister och omvärldsbevakning. Här hittar du information om allt som rör marknads- och immaterialrätt, till exempel vilseledande marknadsföring och intrång i immateriella rättigheter.

I JP Marknads- och immaterialnet finns en utförlig ämnesguide som har tagits fram i samarbete med Advokatfirman MarLaw. I ämnesguiden kan du ta del av praktiskt inriktat material i uppslagsform, i bokstavsordning eller via avsnitt. Varje ämneskort har länkar till relevant juridiskt material. 

I JP Marknads- och immaterialnet får du tillgång till mer än:

  • över 15 290 domar och beslut
  • över 660 expertanalyser och domsreferat

All information i JP Marknads- och immaterialnet är sökbar med vår kraftfulla sökmotor och du kan dessutom skapa dina egna rättsutredningar direkt i tjänsten. Informationen som publiceras i JP Marknads- och immaterialnet sammanfattas varje vecka i ett nyhetsbrev som skickas ut till alla användare.

Så tycker våra kunder

"Tjänsten ger mig en bra överblick och gör att jag kan hålla mig uppdaterad på bästa sätt"

Niklas Briselius, Jurist - Förbundsjurist på Sveriges annonsörer