Vår expert Anna Ulfsdotter Forssell tilldelad Client Choice Awards 2016

Anna Ulfsdotter Forssell från Advokatfirman Delphi har tilldelats Client Choice Awards 2016 i kategorin Projects & Procurement. Client Choice är en internationell undersökning som genomförs av International Law Office och Lexology. Utmärkelsen tilldelas advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer och det är enbart bolagsjurister som betygsätter advokaterna, vilket gör detta pris speciellt.

Anna Ulfsdotter Forssell är som enda svensk advokat utsedd i kategorin Projects & Procurement i Client Choice Awards. Anna har arbetat på Advokatfirman Delphi i 13 år och är framför allt specialiserad inom rättsområdet offentlig upphandling och upphandling i försörjningssektorerna. För JP Infonet skriver hon uppskattade expertanalyser i JP Upphandlingnet där hon lyfter fram aktuella fall eller tendenser inom rättsområdet.

”Det är oerhört hedrande att ha blivit nominerad och givetvis ännu mer smickrande att ha tilldelats priset inom Procurement & Projects för Sverige. Jag ser fram emot att tillsammans med vårt duktiga upphandlingsteam få arbeta vidare och hjälpa både befintliga och nya klienter inom detta ständigt föränderliga rättsområde ”, säger Anna Ulfsdotter Forssell.

Anna menar att det just i år är extra roligt att få priset eftersom det händer ovanligt mycket på upphandlingsområdet. Vi har tre nya upphandlingsdirektiv som är på väg att genomföras i svensk rätt och som vanligt många och mycket spännande mål i både de svenska domstolarna och i EU-domstolen.

För dig som redan är kund kan du ta del av Annas senaste analys om onormalt låga anbud här.

Vill du bevaka nya domar på upphandlingsområdet, följa arbetet med det nya upphandlingsdirektivet eller läsa Annas och våra andra experters analyser kan du testa JP Upphandlingsnet kostnadsfritt

Senast uppdaterad 17 feb 2016

Läs mer inom rättsområdet
Utbildningar

Webbtjänster inom området