Ibland räcker det inte med ett beslutsstöd i form av juridiska informationstjänster. Därför erbjuder vi på JP Infonet även ett djupare stöd i form av rådgivning inom offentlig upphandling. Vi upprättar rättsutredningar, granskar anbud och hjälper både dig som upphandlare och dig som leverantör i upphandlingsprocessens samtliga moment.

Den offentliga marknaden är större och närmre än många tror. Vägen dit är inte lika snårig som det ofta görs gällande i den allmänna debatten. Vill ditt företag expandera och nå denna marknad skräddarsyr JP Infonet ett startpaket anpassad för just er organisation. Vi guidar er i ett strukturerat anbudsarbete och hjälper er att upprätta en bra bevakning av den offentliga marknaden. Därefter hjälper vi gärna till med utformningen av era anbud tills ni är nöjda och tar över helt på egen hand. JP Infonet har lång erfarenhet som leverantör och hjälpa leverantörer att sälja mer till offentlig sektor.

Vi vet också att du som upphandlare ofta arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt. Låt oss ta ner någon av bollarna i dessa situationer så att inte den höga arbetsbelastningen gå ut över den goda affären.

Vi kan erbjuda flera olika upplägg för juridisk rådgivning

Rådgivningsabonnemang – När ni har behov av kontinuerlig juridisk rådgivning inom ett rättsområde, är ett rådgivningsabonnemang att rekommendera. Ni får förtur till våra rådgivares tjänster, en kvart som lägsta debitering och därefter debiterar vi per påbörjad kvart. Ett rådgivningsabonnemang innebär att du och dina kollegor via mejl eller telefon kan få rådgivning snabbt, utan någon övrig administration.

Rådgivningsabonnemang Flex – Detta är helt enkelt ett rådgivningsabonnemang för er som behöver rådgivning inom flera rättsområden, som till exempel inom både arbetsrätt och dataskydd. Det här upplägget passar också bra om ni saknar en förvaltnings- eller kommunjurist eller behöver stärka upp organisationen med sådan kompetens. Villkoren är i övrigt detsamma som för rådgivningsabonnemang omfattande ett rättsområde.

Klippkort – En annan smidig lösning är att teckna ett klippkortsavtal där ni köper tio eller fler timmar i förväg. Lägsta debitering är en halvtimme, därefter debiterar vi per påbörjad halvtimme. Klippkort kan köpas inom valfritt område.

Enstaka uppdrag – Passar ingen av ovanstående lösningar, bistår vi er så klart gärna ändå. En accept på våra allmänna villkor och en faktureringsadress är allt vi behöver, därefter gör vi en uppskattning av uppdragets omfattning, och påbörjar sedan arbetet efter godkännande från er. Lägsta debitering är en halvtimme, därefter debiterar vi per påbörjad halvtimme.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just er!

Kompetensutveckling och Fråga juristen

Är ni flera som är i behov av kompetensutveckling? Eller saknar ni ett juridiskt bollplank? Vi både skräddarsyr kurser helt efter era önskemål och ger juridisk rådgivning direkt via mejl.