Webbinarium: Upphandlingsfunktion och inköpsorganisation i kommunala verksamheter

Välkommen till vårt direktsända webbinarium den 2 november kl. 15.00 där våra jurister och rådgivare Greta Boström och Anders Vedin kommer diskutera frågeställningar avseende den kommunala inköpsorganisationens funktioner och roller.

greta_och_anders.jpg

Offentlig upphandling och offentliga inköp i en kommunal verksamhet förutsätter en väl fungerande upphandlingsfunktion och en väl fungerande inköpsfunktion. Men vilka krav ställer egentligen upphandlingsreglerna på inköpsorganisationen och finns det några särskilda problemområden för upphandlingsfunktionen och inköpsfunktionen i en kommunal verksamhet? 

I det här webbinariet diskuterar rådgivarna Greta Boström, som tidigare har arbetat som Public Bid Manager och anbudschef, och Anders Vedin, som tidigare har arbetat som upphandlingschef och stadsjurist, frågeställningar avseende den kommunala inköpsorganisationens funktioner och roller. 

Sändningen startar kl. 15.00 och pågår i ca 45 min. I slutet får du möjlighet att ställa dina frågor till föreläsarna. Webbinariet är kostnadsfritt.

Anmälan är stängd.

Publicerad 21 okt 2021

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom konkurrensrätt och upphandlingsrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

  • JP Upphandlingsnet

    Tjänsten med all relevant information gällande upphandling samlat på ett och samma ställe.
  • JP RättsfallsnetUpphandling

    Rättsfallstjänsten innehåller alla domar som har avgjorts med stöd av upphandlingslagstiftning från samtliga instanser.
  • Rådgivning inom upphandling

    Vi hjälper dig i upphandlingsprocessens samtliga moment. Upprättar rättsutredningar, granskar anbud och mycket mer. Kontakta våra jurister redan i dag!

Nyheter

Anna Ulfsdotter och Elin Nilsson på Advokatfirman Ulfsdotter beskriver vad som gäller enligt sanktionsbestämmelserna och vad som är viktigt att tänka på som upphandlande myndighet respektive leverantör.

22 nov 2022

Värdet av de upphandlingspliktiga inköpen uppgick under 2020 till ett värde av 819 miljarder kronor. Det visar aktuella beräkningar från Upphandlingsmyndigheten.

21 nov 2022

Det konstaterar förvaltningsrätten i en ny dom. Läs mer om målet här!

21 nov 2022