Logga in

Glömt ditt lösenord?

Webbinarium: Upphandlingsfunktion och inköpsorganisation i kommunala verksamheter

Välkommen till vårt direktsända webbinarium den 2 november kl. 15.00 där våra jurister och rådgivare Greta Boström och Anders Vedin kommer diskutera frågeställningar avseende den kommunala inköpsorganisationens funktioner och roller.

greta_och_anders.jpg

Offentlig upphandling och offentliga inköp i en kommunal verksamhet förutsätter en väl fungerande upphandlingsfunktion och en väl fungerande inköpsfunktion. Men vilka krav ställer egentligen upphandlingsreglerna på inköpsorganisationen och finns det några särskilda problemområden för upphandlingsfunktionen och inköpsfunktionen i en kommunal verksamhet? 

I det här webbinariet diskuterar rådgivarna Greta Boström, som tidigare har arbetat som Public Bid Manager och anbudschef, och Anders Vedin, som tidigare har arbetat som upphandlingschef och stadsjurist, frågeställningar avseende den kommunala inköpsorganisationens funktioner och roller. 

Sändningen startar kl. 15.00 och pågår i ca 45 min. I slutet får du möjlighet att ställa dina frågor till föreläsarna. Webbinariet är kostnadsfritt.

Anmälan är stängd.

Publicerad 21 okt 2021

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom konkurrensrätt och upphandlingsrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

Nyheter

Enligt domstolen har en region åberopat den nya omständigheten på ett sätt som inte är tillåtet enligt bestämmelsen om preklusion i 20 kap. 5 c § LOU.

22 mar 2024

EU-domstolen har avgjort ett mål om möjligheten för en upphandlande myndighet att avstå från att regelbundet indexreglera avtalspriset i förhållande till kostnadsökningarna. Eva Lindahl Toftegaard analyserar domen. 

22 mar 2024

Anna Ulfsdotter och Elin Nilsson på Advokatfirman Ulfsdotter går i denna analys igenom reglerna om onormalt låga anbud och analyserar de senaste avgörandena på området.

28 feb 2024