Webbinarium: Upphandlingsfunktion och inköpsorganisation i kommunala verksamheter

Välkommen till vårt direktsända webbinarium den 2 november kl. 15.00 där våra jurister och rådgivare Greta Boström och Anders Vedin kommer diskutera frågeställningar avseende den kommunala inköpsorganisationens funktioner och roller.

greta_och_anders.jpg

Offentlig upphandling och offentliga inköp i en kommunal verksamhet förutsätter en väl fungerande upphandlingsfunktion och en väl fungerande inköpsfunktion. Men vilka krav ställer egentligen upphandlingsreglerna på inköpsorganisationen och finns det några särskilda problemområden för upphandlingsfunktionen och inköpsfunktionen i en kommunal verksamhet? 

I det här webbinariet diskuterar rådgivarna Greta Boström, som tidigare har arbetat som Public Bid Manager och anbudschef, och Anders Vedin, som tidigare har arbetat som upphandlingschef och stadsjurist, frågeställningar avseende den kommunala inköpsorganisationens funktioner och roller. 

Sändningen startar kl. 15.00 och pågår i ca 45 min. I slutet får du möjlighet att ställa dina frågor till föreläsarna. Webbinariet är kostnadsfritt.

Anmälan är stängd.

Publicerad 21 okt 2021

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom konkurrensrätt och upphandlingsrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

  • JP Upphandlingsnet

    Tjänsten med all relevant information gällande upphandling samlat på ett och samma ställe.
  • Rådgivning inom upphandling

    Vi hjälper dig i upphandlingsprocessens samtliga moment. Upprättar rättsutredningar, granskar anbud och mycket mer. Kontakta våra jurister redan idag!
  • JP RättsfallsnetUpphandling

    Rättsfallstjänsten innehåller alla domar som har avgjorts med stöd av upphandlingslagstiftning från samtliga instanser.

Nyheter

Ett företag ska betala konkurrensskadeavgift för otillåtet samarbete. Det har PMD slagit fast i en dom.

8 nov 2021

Regeringen har i en ny promemoria föreslagit att upphandlande myndigheter ska bli skyldiga att beakta klimatet vid upphandlingar.

4 nov 2021