Konferens

Barnkonventionsdagen

Barnkonventionsdagen

Om konferensen

– Välkommen till Barnkonventionsdagen 2024!

Till den årliga Barnkonventionsdagen bjuder vi in kunniga och engagerade människor från de för dagen relevanta myndigheterna och intresseorganisationerna. Du bjuds på föreläsningar, paneldiskussioner, goda exempel och möjligheten att ställa frågor.

Under Barnkonventionsdagen kommer du som på något sätt arbetar i en verksamhet som är skyldig att anlägga ett barnperspektiv att få möjligheten att bättra på dina kunskaper och att lära nytt. Vår ambition är alltid att du som deltar ska få konkreta råd om hur barnkonventionen får relevans i det dagliga arbetet så att du kan göra skillnad för barn och unga.

Välkommen till oss på JP Infonet!


"Ett starkt, viktigt och tydligt innehåll där mycket var tungt men det behöver lyftas och det lyftes fram av många kunniga, så himla bra!"

- Theresa Hammarberg, barn och utbildningskontoret i Norrtälje kommun. (Deltagare 2023)

Tillgängliga kursupplägg

Anmäl intresse

Anmäl intresse

Livesänd/på plats

Kurs: Barnkonventionsdagen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när det finns ett datum för kursen.

Se vår integritetspolicy

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom socialrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

Nyheter

En socialnämnd hade gjort preliminära förhandsbedömningar av två bröders rätt till ekonomiskt bistånd. Läs mer om JO:s beslut här!

30 maj 2023

Man har rätt till försörjningsstöd för andrahandshyra även om uthyrningen inte är godkänd av den som äger bostaden. Det slår en ny dom från HFD fast.

30 maj 2023

Det visar en ny rapport från Försäkringskassan.

29 maj 2023