Ett förenklat upphandlingsregelverk – det här behöver du veta om annonspliktiga icke-direktivstyrda upphandlingar

Välkommen till vårt direktsända webbinarium den 15 februari kl. 8.30 som handlar om de förenklade upphandlingsreglerna som börjar gälla den 1 februari i år. Det här är den andra delen i en serie av två webbinarier om det nya regelverket och vid detta tillfälle går vi igenom allt du behöver veta om annonspliktiga icke-direktivstyrda upphandlingar.

Webbinariet erbjuds i samarbete med advokatbyrån Kilpatrick Townsend. Föreläser gör Sylvia Lindén och Jens Nilsson.

Sändningen startar kl. 8.30 och pågår i ca 60 min. I slutet får du möjlighet att ställa dina frågor till föreläsarna. Webbinariet är kostnadsfritt.

Webbinariet riktar sig till alla som vill uppdatera sig på de upphandlingsrättsliga nyheterna, till exempel dig som arbetar inom offentlig sektor på beställarsidan eller som anbudsansvarig i diverse projekt.

Den första delen i webbinarieserien sände vi den 25 januari och du kan se den här. Då gick vi igenom vad du behöver veta om de nya direktupphandlingsreglerna.

Anmälan är stängd.

Publicerad 1 feb 2022

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom konkurrensrätt och upphandlingsrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

  • JP Upphandlingsnet

    Tjänsten med all relevant information gällande upphandling samlat på ett och samma ställe.
  • JP RättsfallsnetUpphandling

    Rättsfallstjänsten innehåller alla domar som har avgjorts med stöd av upphandlingslagstiftning från samtliga instanser.
  • Rådgivning inom upphandling

    Vi hjälper dig i upphandlingsprocessens samtliga moment. Upprättar rättsutredningar, granskar anbud och mycket mer. Kontakta våra jurister redan i dag!

Nyheter

År 2022 lämnades i genomsnitt 4,8 anbud per offentlig upphandling, vilket är en minskning jämfört med året innan. Det visar ny statistik från Upphandlingsmyndigheten.

27 nov 2023

Kammarrätten i Jönköping har den 3 oktober 2023 meddelat dom i ett av de första målen rörande frågan om preklusion. Läs vår analys av domen.

23 nov 2023