Logga in

Glömt ditt lösenord?

Ett förenklat upphandlingsregelverk – det här behöver du veta om annonspliktiga icke-direktivstyrda upphandlingar

Välkommen till vårt direktsända webbinarium den 15 februari kl. 8.30 som handlar om de förenklade upphandlingsreglerna som börjar gälla den 1 februari i år. Det här är den andra delen i en serie av två webbinarier om det nya regelverket och vid detta tillfälle går vi igenom allt du behöver veta om annonspliktiga icke-direktivstyrda upphandlingar.

Webbinariet erbjuds i samarbete med advokatbyrån Kilpatrick Townsend. Föreläser gör Sylvia Lindén och Jens Nilsson.

Sändningen startar kl. 8.30 och pågår i ca 60 min. I slutet får du möjlighet att ställa dina frågor till föreläsarna. Webbinariet är kostnadsfritt.

Webbinariet riktar sig till alla som vill uppdatera sig på de upphandlingsrättsliga nyheterna, till exempel dig som arbetar inom offentlig sektor på beställarsidan eller som anbudsansvarig i diverse projekt.

Den första delen i webbinarieserien sände vi den 25 januari och du kan se den här. Då gick vi igenom vad du behöver veta om de nya direktupphandlingsreglerna.

Anmälan är stängd.

Publicerad 1 feb 2022

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom konkurrensrätt och upphandlingsrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

Nyheter

Antalet överprövningsmål i förvaltningsdomstolarna 2023 ökade med 17 procent jämfört med året innan. Det framgår av statistik som Upphandlingsmyndigheten nyligen publicerade.  

25 apr 2024

Kammarrätten anser att förvaltningsrätten inte har kunnat göra en effektiv överprövning av upphandlingen utan tillgång till relevanta delar av det vinnande anbudet. Kammarrätten upphäver därför domen och visar målet åter för ny handläggning.  

25 apr 2024