Upphandlingsforum

Den 29 – 30 november är det dags för årets Upphandlingsforum, där vi deltar som utställare. Konferensen arrangeras i samarbete med advokatbyråerna Manheimer Swartling och Delphi och vänder sig främst till de som arbetar med offentlig upphandling.

Konferensen inleds med att behandla frågor om vad som hänt under 2012 och vad vi kan förvänta oss kommer hända under 2013. Vidare följer en fördjupning i exempelvis de viktigaste nyheterna i förslagen till nya EU-direktiv, konkurrensverkets pågående processer och erfarenheter, direktupphandling under pågående överprövning eller genomgång av den senaste tidens mest betydelsefulla rättsfall.

Flera framstående talare föreläser på konferenser, så som Dan Sjöblom och Ellen Hausel Heldahl från Konkurrensverket, Lisbeth Johnsson från SOI, Evs Sveman från SKL, Anna Ulfsdotter Forssell och Kristian Pedersen från Advokatfirman Delphi, Johan Carle och Tomas Kjellgren från Manheimer Swartling med flera.

Vi kommer att vara på plats och visa våra juridiska tjänster inom upphandling; JP Upphandlingsnet och JP Rättsfallsnet-Upphandling. Vi ser fram emot en spännande dag och att träffa er där!

Hela programmet för konferensen hittar ni här

 

Senast uppdaterad 13 nov 2012

Läs mer inom rättsområdet
Utbildningar

Webbtjänster inom området