Logga in

Glömt ditt lösenord?

Upphandlingsforum

Den 29 – 30 november är det dags för årets Upphandlingsforum, där vi deltar som utställare. Konferensen arrangeras i samarbete med advokatbyråerna Manheimer Swartling och Delphi och vänder sig främst till de som arbetar med offentlig upphandling.

Konferensen inleds med att behandla frågor om vad som hänt under 2012 och vad vi kan förvänta oss kommer hända under 2013. Vidare följer en fördjupning i exempelvis de viktigaste nyheterna i förslagen till nya EU-direktiv, konkurrensverkets pågående processer och erfarenheter, direktupphandling under pågående överprövning eller genomgång av den senaste tidens mest betydelsefulla rättsfall.

Flera framstående talare föreläser på konferenser, så som Dan Sjöblom och Ellen Hausel Heldahl från Konkurrensverket, Lisbeth Johnsson från SOI, Evs Sveman från SKL, Anna Ulfsdotter Forssell och Kristian Pedersen från Advokatfirman Delphi, Johan Carle och Tomas Kjellgren från Manheimer Swartling med flera.

Vi kommer att vara på plats och visa våra juridiska tjänster inom upphandling; JP Upphandlingsnet och JP Rättsfallsnet-Upphandling. Vi ser fram emot en spännande dag och att träffa er där!

Hela programmet för konferensen hittar ni här

 

Publicerad 13 nov 2012

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom konkurrensrätt och upphandlingsrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

Nyheter

Enligt domstolen har en region åberopat den nya omständigheten på ett sätt som inte är tillåtet enligt bestämmelsen om preklusion i 20 kap. 5 c § LOU.

22 mar 2024

EU-domstolen har avgjort ett mål om möjligheten för en upphandlande myndighet att avstå från att regelbundet indexreglera avtalspriset i förhållande till kostnadsökningarna. Eva Lindahl Toftegaard analyserar domen. 

22 mar 2024

Anna Ulfsdotter och Elin Nilsson på Advokatfirman Ulfsdotter går i denna analys igenom reglerna om onormalt låga anbud och analyserar de senaste avgörandena på området.

28 feb 2024