Personliga möten vid Upphandlingsdagarna 2015 – Sveriges största konferens och mötesplats för svensk och europeisk upphandling

Det var en god stämning under Upphandlingsdagarnas första dag. Nacka Strandsmässans lokaler var fyllda av förväntansfulla deltagare och utställare. Vi på JP Infonet Förlag AB deltar som utställare och visar upp våra mycket uppskattade tjänster inom upphandlingsområdet; JP Upphandlingsnet och JP Rättsfallsnet—UpphandlingLagkommentaren till LOU samt vårt utbud av utbildningar. Vi är glada för att så många kunder kommit på besök i vår monter och kommit med positiv respons på våra tjänster.

Vi tog även chansen att samtala med några av deltagarna för att höra deras tankar om konferensen.

Jenny Ramkrans
Upphandlingsansvarig
Bollebygds kommun

– Jag har inte varit på Upphandlingsdagarna tidigare och ser nu fram emot att lyssna till civilminister Ardalan Shekarabi. Denna föreläsning känns otroligt intressant. Jag är även här för att samla information kring vad som hänt det senaste året inom upphandling då jag var föräldraledig föregående år. För min del är det viktigt att få uppdateringar om vad som händer, få chans att nätverka och träffa andra deltagare.

Björn Isaksson
Regional projektledningskonsult
SKL Kommentus Inköpscentral

– Jag aldrig varit här tidigare och jag ser fram emot att höra vad den nya ministern har att säga om upphandling då han doktorerat i det ämnet. Att få höra hans uppfattningar är av stort intresse för mig. Jag är naturligtvis också här för att träffa andra konferensdeltagare och lyssna på intressanta seminarier.


Johanna Sollengren
Inköpssamordnare
Söderhamns kommun

– Jag är här för andra året i rad och uppskattar bland annat Upphandlingsdagarnas inspirerande föreläsningar. De föreläsningar med juridisk touch intresserar mig speciellt då jag är utbildad jurist.


Peter Isaksson
Driver den tvåårige yrkesutbildningen ”Offentliga upphandlare”
Påhlmans Handelsinstitut

– Vi vill marknadsföra och göra vår utbildning känd för alla närvarande upphandlare och organisationer samt för att träffa anbudssidan. Våra studerande har en tredjedel av sin utbildning arbetsplatsförlagd och därför är jag även här för att finna företag som eventuellt kan ta emot praktikanter. Detta är en väldigt pigg bransch – man går på framfötterna och inte på hälarna.

Här kan du ta del av civilminister Ardalan Shekarabis föreläsning om den nya regeringens upphandlingspolitik samt andra utvalda seminarier

Se bilder i vårt fotoalbum på Facebook!

 

Senast uppdaterad 29 jan 2015

Mer om Upphandling
Utbildningar
  • Kursen innehåller en genomgång och analyser av aktuella och betydande rättsfall med fokus på de praktiska konsekvenserna av avgörandena.

    Online 1-dagskurs Kursledare: Per-Ola Bergqvist
  • Överprövningsprocessen och andra rättsmedel intar en mycket central roll inom upphandlingsområdet. Under denna kurs behandlar vi överprovningsprocessens särdrag och vi går bland annat igenom frågor om partsställning, processram, rättskraft och skadestånd. (6 undervisningstimmar)

    Stockholm 1-dagskurs Kursledare: Olof Larsberger, Anton Johansson
  • Kursen ger dig en grundlig genomgång av ramavtalets funktion och ramavtalsupphandlingen som sådan med fokus på ramavtalets särskilda funktion och egenskaper. Fördjupning sker inom de mest aktuella frågorna. 

    Stockholm 1-dagskurs Kursledare: Maria Lidbom

Prenumerera på vårt fokusbrev Upphandling

Se vår integritetspolicy

Webbtjänster inom området