Personliga möten vid Upphandlingsdagarna 2015 – Sveriges största konferens och mötesplats för svensk och europeisk upphandling

Det var en god stämning under Upphandlingsdagarnas första dag. Nacka Strandsmässans lokaler var fyllda av förväntansfulla deltagare och utställare. Vi på JP Infonet Förlag AB deltar som utställare och visar upp våra mycket uppskattade tjänster inom upphandlingsområdet; JP Upphandlingsnet och JP Rättsfallsnet—UpphandlingLagkommentaren till LOU samt vårt utbud av utbildningar. Vi är glada för att så många kunder kommit på besök i vår monter och kommit med positiv respons på våra tjänster.

Vi tog även chansen att samtala med några av deltagarna för att höra deras tankar om konferensen.

Jenny Ramkrans
Upphandlingsansvarig
Bollebygds kommun

– Jag har inte varit på Upphandlingsdagarna tidigare och ser nu fram emot att lyssna till civilminister Ardalan Shekarabi. Denna föreläsning känns otroligt intressant. Jag är även här för att samla information kring vad som hänt det senaste året inom upphandling då jag var föräldraledig föregående år. För min del är det viktigt att få uppdateringar om vad som händer, få chans att nätverka och träffa andra deltagare.

Björn Isaksson
Regional projektledningskonsult
SKL Kommentus Inköpscentral

– Jag aldrig varit här tidigare och jag ser fram emot att höra vad den nya ministern har att säga om upphandling då han doktorerat i det ämnet. Att få höra hans uppfattningar är av stort intresse för mig. Jag är naturligtvis också här för att träffa andra konferensdeltagare och lyssna på intressanta seminarier.


Johanna Sollengren
Inköpssamordnare
Söderhamns kommun

– Jag är här för andra året i rad och uppskattar bland annat Upphandlingsdagarnas inspirerande föreläsningar. De föreläsningar med juridisk touch intresserar mig speciellt då jag är utbildad jurist.


Peter Isaksson
Driver den tvåårige yrkesutbildningen ”Offentliga upphandlare”
Påhlmans Handelsinstitut

– Vi vill marknadsföra och göra vår utbildning känd för alla närvarande upphandlare och organisationer samt för att träffa anbudssidan. Våra studerande har en tredjedel av sin utbildning arbetsplatsförlagd och därför är jag även här för att finna företag som eventuellt kan ta emot praktikanter. Detta är en väldigt pigg bransch – man går på framfötterna och inte på hälarna.

Här kan du ta del av civilminister Ardalan Shekarabis föreläsning om den nya regeringens upphandlingspolitik samt andra utvalda seminarier

Se bilder i vårt fotoalbum på Facebook!

 

Publicerad 29 jan 2015

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom konkurrensrätt och upphandlingsrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

  • JP Upphandlingsnet

    Tjänsten med all relevant information gällande upphandling samlat på ett och samma ställe.
  • JP RättsfallsnetUpphandling

    Rättsfallstjänsten innehåller alla domar som har avgjorts med stöd av upphandlingslagstiftning från samtliga instanser.
  • Rådgivning inom upphandling

    Vi hjälper dig i upphandlingsprocessens samtliga moment. Upprättar rättsutredningar, granskar anbud och mycket mer. Kontakta våra jurister redan i dag!

Nyheter

Närmare 9 av 10 regioner ställer i hög utsträckning krav på tillgänglighet i offentliga upphandlingar, av kommunerna är det 6 av 10. Det visar Upphandlingsmyndighetens nationella upphandlingsenkät.

29 aug 2023

Läs mer om domstolens bedömning i målet här.

28 aug 2023

Analys kring en ny dom från Kammarrätten i Stockholm, där domstolen prövar ramarna för upphandlingar som genomförs enligt det nya 19 kap. LOU.

24 aug 2023