Logga in

Glömt ditt lösenord?

JP Infonet lanserar ett nytt arbetsverktyg för dig som arbetar med skolskjutsfrågor

Har man rätt till skolskjuts vid växelvis boende? Om man bryter benet på sportlovet, kan man få skolskjuts då? Den nya tjänsten JP Rättsfallsnet–Skolskjuts hjälper dig att svara på alla dina frågor på skolskjutsområdet.

Genom det nya arbetsverktyget JP Rättsfallsnet-Skolskjuts får du helt nya möjligheter att söka i alla domar på skolskjutsområdet. Samtliga domar som handlar om skolskjutsfrågor finns i databasen som uppdateras dagligen.  Domarna samlas in från alla domstolar i Sverige, inklusive samtliga tingsrätter, och blir enkelt och smidigt sökbara med hjälp av Googles kraftfulla sökmotor.

Med Googles sökmotor kan du söka på allt i en dom. Du kan till exempel söka på målnummer, domstolsort, parter, sakfråga, påföljd, eller måltyp. Det innebär att JP Rättsfallsnet-Skolskjuts blir ett värdefullt verktyg för dig som behöver hålla dig uppdaterad på området eller enkelt vill söka fram statistik och nyheter.

Publicerad 12 feb 2014

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom skoljuridik:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

Nyheter

I både grundskolan och gymnasieskolan har andelen behöriga lärare ökat något jämfört med föregående läsår. Det framgår av ny statistik från Skolverket.

22 apr 2024

Det menar kammarrätten som avslår ett överklagande om utlämnande av sådana ritningar.

12 mar 2024

Förutom att betala ersättning till eleven har skolan nu meddelat att eleven kommer att erbjudas koshermat framöver.

22 feb 2024