Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Senior fullstack-utvecklare

Vill du jobba med att uppgradera vår komplexa sajt till Episerver/Optimizely CMS 12 med .NET Core? Är du intresserad av att arbeta med AI-tillämpningar? JP Infonet söker nu en senior fullstack-utvecklare som vill jobba brett med både front-end, back-end och den senaste tekniken för att tillgängliggöra juridiken för yrkesverksamma i Sverige.

Jobbeskrivning

Vi söker en senior fullstack-utvecklare till vår utvecklingsgrupp i Stockholm. Du kommer att arbeta med att uppgradera vår komplexa sajt till Episerver/Optimizely CMS 12 med .NET Core och använda den senaste tekniken för att skapa AI-tillämpningar inom juridiken. Du kommer att ha ansvar för både front-end och back-end-utveckling och bli en viktig del av vårt team bestående av fyra systemutvecklare. I rollen förväntas du vara:

  • Initiativrik
  • Drivande
  • En bra lagspelare
  • Kunna arbeta kvalitetsmedvetet med clean code och vara aktiv i förbättringsarbetet.

Vem vi söker

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och egenskaper:

  • Gedigen erfarenhet av .NET, .NET Core som utvecklingsplattform, C#, HTML, CSS och Javascript.
  • Intresse för agil utveckling och viljan att arbeta inom detta ramverk.
  • Intresse för att arbeta med AI-tillämpningar inom juridiken.
  • Kunskaper om SQL-databaser och erfarenhet av Episerver/Optimizely.
  • Flytande behärskning av det svenska språket, då vi arbetar med svenska lagar och domar.

Det här är vi

JP Infonet är ett välrenommerat svenskt informations- och kunskapsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi levererar juridisk information till kommuner, myndigheter, länsstyrelser, domstolar och företag genom att presentera all vår information online. Vi strävar efter att anpassa oss efter våra kunders behov och hålla oss aktuella genom omedelbara uppdateringar av lagar och förordningar samt nyhetspublicering varje arbetsdag.

Vi erbjuder dig en bred systemutvecklarroll med stora möjligheter att påverka ditt arbete. Hos JP Infonet kommer du att ha möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, certifiering, konferenser och seminarier. Vi sitter i fina lokaler i Gamla stan, Stockholm och har en trevlig och professionell arbetsmiljö.

Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter intressant och vill bli en del av ett härligt, innovativt och sammansvetsat team, så ber vi dig skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. 

Ansökan skickas till nanna.palmberg@jpinfonet.se. och märk din ansökan med "Senior Systemutvecklare". Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att arbeta tillsammans med dig på vår arbetsplats i Gamla stan! 

Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid.
Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm.
Sista ansökningsdag: Ansökningarna behandlas löpande.