Logga in

Glömt ditt lösenord?

Frontendutvecklare

Till vår teknikutvecklingsgrupp i Stockholm söker vi nu en erfaren frontendutvecklare som vill jobba med att utveckla våra tjänster. Som vår frontendutvecklare kommer du bli en viktig del av gruppen och driva vår gränssnittsutveckling. Vi jobbar i en .NET och Optimizely/Episerver miljö.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren frontendutvecklare som vill jobba med att utveckla våra tjänster. Som vår frontendutvecklare kommer du att vara en viktig del av vår teknikutvecklingsgrupp i Stockholm och driva vår gränssnittsutveckling. Du kommer att arbeta i en .NET och Optimizely/Episerver miljö och ha möjlighet att påverka och forma våra tekniska lösningar.

Om dig

  • Du vill jobba med gränssnittsutveckling.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom IT, data, programmering eller systemutveckling.
  • Du har erfarenhet av frontendutveckling med HTML, CSS och JavaScript.
  • Du har kunskap om webbstandarder såsom W3C och WHATWG.
  • Du får gärna ha erfarenhet av C#, Vue.js, css3, Jquery och razorpages.
  • Du har kunskap om tillgänglighet, prestanda och webbläsarkompatibilitet.
  • Du är intresserad av ett agilt arbetssätt.

Som person är du initiativrik, drivande och en bra lagspelare. Du är intresserad av att jobba kvalitetsmedvetet och vara drivande i förbättringsarbetet. Eftersom du kommer ha många kontakter både internt och externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Det är positivt om du är intresserad av UX och interaktion.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Du kommer att få möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, konferenser och seminarium. Vi sitter i fina lokaler i Gamla Stan.

Om oss

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag som har funnits sedan 1999 och är idag den största leverantören av juridisk information till landets kommuner och regioner. Vi har många användare framförallt inom den offentliga sektorn, företag och advokatbyråer. 

Vi presenterar all vår information på nätet. Det gör det möjligt för oss att få den anpassning och den täckning som vi vet att våra kunder vill ha. Det gör det också möjligt för oss att alltid vara aktuella. Ändringar i lagar och förordningar uppdateras omedelbart, nyheter presenteras varje arbetsdag.

Ansökan

Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev till vilma.kron@jpinfonet.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid.
Arbetsplats: Stockholm, Gamla stan.
Sista ansökningsdag: Ansökningarna behandlas löpande.