Rättsfallsnet och nischade rättsfallstjänster

JP Rättsfallsnet och våra nischade rättsfallstjänster erbjuder dig samlingar och bevakningar av alla de domar som är relevanta för just dig.

Sveriges mest omfattande samling av domar

Vi samlar in och sorterar samtliga domar från alla förvaltningsdomstolar, allmänna domstolar och ett urval av specialdomstolar. Totalt har vi över en och en halv miljon avgöranden i vår databas. Ur denna databas skapar vi våra rättsfallstjänster som ger dig  ett urval som är anpassat för dina behov.

Information som är relevant för dig

Med våra nischade rättsfallstjänster är det inte alltid mängden som är avgörande, utan möjligheten att få en bevakning av nya domar och tillgång till just de domar som har betydelse för dig och ditt arbete.

Hitta det du söker

I våra tjänster hittar du Googles sökmotor som ger dig en unik möjlighet att hitta information i ett avgörande. Med ett fritextsök som täcker in varje ord i en hel dom blir träffbilden precis och relevant. Du kan också filtrera dina sökträffar efter instans och årtal. Värdefull tid kan därför läggas på att bearbeta informationen istället för att leta fram den.

Bevaka nyheter

I JP Rättsfallsnet skapar du enkelt egna bevakningslistor. Du bestämmer även vilka domar du vill ha i ditt nyhetsbrev och hur ofta du vill ha ditt nyhetsbrev.

Användarutbildning

Vi erbjuder kostnadsfria webinar för dig som vill veta mer om vilka möjligheter som finns eller vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten. Läs mer om våra användarutbildningar

Du kan också läsa mer om våra principer för publicering av domar här.