Informationstjänster inom juridik och omvärldsbevakning är idag en snabbt växande marknad. Det är lätt att förstå. Den nya tekniken gör det enkelt att ersätta gamla verktyg, som till exempel böcker, pärmar och prenumerationer med nya, effektivare instrument där allt finns samlat på ett ställe - i en webbtjänst. Ständigt uppdaterad, ständigt tillgänglig för alla. Säkert är det många som vänder sig till er för att erbjuda just sådana tjänster. Men vilken ska ni välja?


Vi på JP Infonet vet. Kunden ska välja den informationstjänst som passar kunden bäst. Idag finns många standardtjänster på marknaden inom exempelvis arbetsrätt och skatterätt. 
Men en lösning som ska passa alla passar egentligen inte någon. För att en tjänst ska passa perfekt måste den vara skräddarsydd efter kundens behov. 

Det är därför JP Infonet skapar just sådana lösningar. Vi ger er de juridiska verktyg och den omvärldsbevakning som ni behöver. Idag finns det inte längre något skäl att välja den näst bästa lösningen. Med dagens moderna teknik blir det både bättre och billigare att specialbeställa. Det alternativet ersätter alla andra lösningar som många organisationer och företag har idag. Det minskar kostnader och det garanterar att alla hela tiden får rätt information. Swedish Arbitration Portal

Ett exempel på en skräddarsydd lösning som vi har gjort är Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstituts webbportal, Swedish Arbitration Portal. I portalen publiceras utvalda svenska domar som rör skiljeförfarande i engelsk översättning. Tanken med portalen är att göra svensk rättspraxis tillgänglig för en internationell målgrupp och stärka Sveriges roll i internationell tvistelösning. 

Ni hittar portalen via SCC hemsida.

Slå oss en signal eller skicka ett mejl, så kommer vi till er och presenterar en lösning. En lösning som passar just er.