Det finns ett liv efter detta. Då ses vi på kurs!

När hemmajobbandet med internetmöten i mysbyxor är över, då hoppas vi verkligen att vi återigen får träffa dig i verkliga livet på kurs hos oss! Här hittar du information som kan vara bra att ha kläm på när tiden är inne och du äntligen får möjlighet att ställa frågor direkt till kursledaren och bekanta dig med andra kursdeltagare över en lunch (som du slipper värma i mikron). Det ser vi fram emot!

Friskt och glest

Vi glesar ut så att våra kursdeltagare håller rekommenderade avstånd. Av dig som deltar förväntar vi oss förstås också att du är frisk.

Var finns kursmaterialet?

Av både miljö- och effektivitetsskäl finns numera allt kursmaterial digitalt. I en, för kursen, specifik kursportal hittar du programpunkter och schema liksom Powerpoint och länkar till rättsligt material. Du kan även ladda ner ett kursintyg efter avslutad kurs. Du hittar kursportalen genom att surfa in på jpinfonet.se logga in, klicka på ”Min startsida” uppe till vänster, klicka på JP Utbildning och klicka på utbildningens namn.

Hur loggar man in?

Om du redan använder den eller de av våra informationstjänster som är relevanta för dig – har du ju redan inloggningsuppgifter. Om inte, får du ett mejl med inloggningsuppgifter så att du kan bekanta dig med tjänsten under en månads tid. Mejlet med inloggningsuppgifter kommer några dagar före kurstillfället du bokat. Hittar du inte mejlet kan det vara idé att kika i skräpposten. Fungerar det ändå inte, eller om du stöter på andra problem, hör av dig på utbildning@jpinfonet.se.

Frågor redan nu?

Om du har frågor redan före kursstart är du alltid välkommen att mejla dem till utbildning@jpinfonet.se

Välkommen till oss på JP Utbildning!