Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

hammer jp rättsfallsnet— eu

Rättsfallstjänsten med avgöranden från EU-domstolen, inklusive avgöranden från tribunalen och förslag till avgöranden från domstolens generaladvokater.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill testa så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

En komplett bevakning av all EU-praxis

JP Rättsfallsnet–EU är tilll för dig som arbetar med EU-rätt och ger dig tillgång till all EU-​praxis. För dig som arbetar övergripande med EU-​rätt ger tjänsten en komplett bevakning och tillgång till samtliga domar och beslut som har betydelse för ditt arbete.

Alla domar från EU-domstolen på svenska

I JP Rättsfallsnet–EU finns alla domar från EU-domstolen på svenska. Tjänsten inkluderar självklart förslag till avgöranden från generaladvokaterna. Förslagen är inte rättsligt bindande, utan domstolen kan välja att inte följa generaladvokaternas förslag till dom. De kan dock ändå tjäna som vägledning och en fördjupad analys av juridiska aspekter i ett mål.

Bevakning som ingår i tjänsten

EU-domstolen

1954-idag

Tribunalen

0-idag

Förslag till dom från Generaladvokat vid EU-domstolen

0-idag

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med en skräddarsydd sökordsbevakning

Med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser. Uppdateringarna skickas via mejl så ofta du själv önskar. 

Hitta rätt material med vår sökmotor

Vi arbetar med en av marknadens främsta sökmotorer för att du ska kunna hitta de rättsfall och beslut som är relevanta för just ditt specifika ärende. Ditt sökresultatet kan du avgränsa både med hjälp av fritext och filtrering. 

Kom igång redan idag

Prova gratis

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom eu-rätt och internationell rätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Tjänster

Nyheter

EU-domstolen har till slut svarat på Landesgericht Berlins frågor rörande användningen av så kallad EncroChat-bevisning. Vår expert Hans Sundberg går i denna analys igenom avgörandet.

4 jun 2024

Regeringen har fattat beslut om ett förbud mot användning av växtskyddsmedel på bland annat lekplatser och i parker.

12 apr 2021