Webbplats och SEM-​ansvarig

Är du en driven, kreativ, strukturerad och självständig person med god förståelse för marknadsföring? Då kan rollen som webbplats och SEM-​ansvarig hos oss på JP Infonet vara något för dig.

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken via digitala lösningar, kompetensutveckling och juridisk kompetens har aldrig varit större. Därför behöver vi bli fler på vår marknadsavdelning som vill vara med och föra ut vårt budskap.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som webbplats och SEM-​ansvarig ansvarar du för webbplatserna jpinfonet.se och lagboken.se. Det inkluderar allt från produkter och innehåll som presenteras på hemsidan till funktionalitet som formulär och konverteringar, navigering, användarvänlighet och design.

Du ansvarar även för synlighet och trafik från både organisk och betald söktrafik. Din roll omfattar både strategiskt arbete och planering samt redaktionella och tekniska åtgärder. Vi är en liten grupp och jobbar tätt ihop där alla ansvarar för sina olika områden men vi hjälper ofta varandra.

Vem är du?

  • Du har studerat marknadsföring, medie-​ och kommunikationsvetenskap, medieproduktion eller liknande
  • Du har god känsla för språk och grafisk form
  • Du har kunskaper och erfarenhet av SEO, Google ads, Google tag manager, Google analytics och grundläggande htlm/css.
  • Du har erfarenhet av webbpubliceringssystem

Det är meriterande om du också har kunskaper inom:

  • E-​postmarknadsföring
  • Social medier

Vilka är vi?

JP Infonet är ett av landets ledande informations-​ och kunskapsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning och dessutom är vi ISO certifierade inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar emot ansökan via e-post: kajsa.palmberg@jpinfonet.se

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning:  Tillsvidareanställning heltid, med 6 månaders provanställning

Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm

Sista ansökningsdag: 22 juni

Vi gör löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson: Kajsa Palmberg, affärs- och marknadschef
kajsa.palmberg@jpinfonet.se