Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Projektledare till JP Utbildning

I din roll som projektledare för våra kurser ansvarar du för att fylla kurs- och konferenskalendern med intressant och relevant innehåll. Våra kurser riktar sig mot både den offentliga sektorn och juristmarknaden och genom att ha örat mot rälsen, håller du koll på vilket innehåll våra kunder vill ha och ser till att vi alltid ligger i framkant.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att projektleda kurser och konferenser hela vägen från planering till genomförande och utvärdering. Det innebär, dels att förvalta och utveckla befintliga kurser, men också att ta fram nya koncept och upplägg utifrån vad marknaden vill ha. Att nätverka och hitta nya duktiga föreläsare ingår också i jobbet liksom att förhandla arvoden och övriga villkor för föreläsarna.

Du är med både under våra digitala och fysiska kurser, ibland som presentatör, ibland som moderator. Omvärldsbevakning av de rättsområden som du är kursansvarig över ingår också. Samt att genomföra uppföljning som är en viktig del för att kunna planera för framtida kurser.

Om dig

I nuläget jobbar du kanske med kurser och konferenser hos en utbildningsleverantör eller är kompetensutvecklingsansvarig på en advokatbyrå eller annat företag. Du är väl insatt i marknaden och du får gärna ha ett utvecklat nätverk inom branschen. Du är van att både starta och slutföra projekt i form av utbildningar och konferenser och sköter med lätthet tillhörande administration.

Om tjänsten

Du är en god kommunikatör i både tal och skrift och har ett genuint intresse för att bidra till människors kompensutveckling. Du drivs av att lära dig nytt och det du inte redan kan, vill du lära dig mer om.  Du är prestigelös och trivs med att jobba i team och tidvis i högt tempo. Det är en självklarhet att sätta kunden i centrum, liksom att bygga nya och underhålla befintliga relationer med föreläsare och experter. Du känner dig lika bekväm med att projektleda utbildningar i digital som i fysisk form.

Kvalifikationer

  • Utbildning inom juridik, media- och marknadskommunikation, samhällsvetenskap eller ekonomi.
  • Erfarenhet av samordning av utbildning, event eller konferenser.
  • Erfarenhet av att självständigt driva projekt från start till mål.
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift.

Det här är vi

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 2000 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi ca 100 anställda varav ungefär hälften är jurister.

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande.

Ansökan

Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev till maria.skoldkvist@jpinfonet.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Start: Enligt överenskommelse. 
Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.
Arbetsplats: Stockholm, Gamla stan.

Sista ansökningsdag är 16:e juni 2024. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.