Jurist med intresse för förlagsverksamhet

Nu förstärker vi vår lagkommentarsgrupp! Lagkommentarer är ett växande och prioriterat område hos oss på JP Infonet och nu söker vi en ny medarbetare till vår engagerade lagkommentarsgrupp.

Dina arbetsuppgifter

I ditt dagliga arbete kommer du att jobba med rekrytering av författare till våra lagkommentarer, avtalsförhandling, kontraktering och manushantering. Du kommer att ha många externa kontakter. Arbetet är självständigt men kräver även en god samarbetsförmåga. Lagkommentarsgruppen är en mindre grupp som arbetar nära och tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig som är social och tycker om ett utåtriktat arbete. Som person är du prestigelös och trivs med att jobba i grupp. Du är noggrann och arbetar strukturerat. Du har god kännedom om det svenska rättssystemet och har en stor förståelse för hur lagar och regler påverkar olika sektorer.

Du är en person som trivs i ett företag med korta och snabba beslutsvägar, i nära samarbete med kunniga och engagerade medarbetare och där det finns möjlighet att påverka både din egen och företagets fortsatta utveckling.

Vilka är vi?

JP Infonet är ett av landets ledande kunskaps- och informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit mycket sedan dess. Idag har företaget kontor i Stockholm, Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi närmare 100 anställda.

Lagkommentarsgruppen är en del av vår redaktion som består av cirka 20 jurister som arbetar med våra informationstjänster, laglistor och lagkommentarer. Den här tjänsten avser vi att tillsätta på vårt kontor i Stockholm, som är beläget i fina lokaler i Gamla Stan.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling. Vi värnar om våra anställda och hos oss ges du möjlighet att ha en god balans mellan arbete och fritid.

Kvalifikationer

Du har några års arbetserfarenhet och har jobbat som jurist, paralegal eller har på annat sätt kommit i kontakt med juridik i arbetet. Du kan även ha en bakgrund som förläggare inom juridisk publikation.

Det är meriterande om du har vana av att arbeta i Episerver eller liknande webbpubliceringsverktyg.

Utbildning

Eftergymnasial utbildning som jurist, rättsvetare, paralegal eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, via e-​post till: jessica.deinoff@jpinfonet.se

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid, inleds med sex månaders provanställning

Arbetsplats: Kornhamnstorg 6, Stockholm

Sista ansökningsdag: 18 december 2022. Notera att urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Kontaktperson

Jessica Deinoff, Redaktionschef

jessica.deinoff@jpinfonet.se