Jurist inom offentlig rätt med intresse för att skriva

Är du en jurist som både är en vass skribent och snabb på att bearbeta och analysera juridisk information? Har du ett stort intresse för offentlig rätt? Då kan rollen som redaktör hos oss på JP Infonet vara något för dig. Vi söker en person som tycker om att skriva och omvärldsbevaka samt har stort kundfokus. Hos oss får du bevaka juridiken ur ett helhetsperspektiv och har många kontakter såväl internt som externt.

Dina arbetsuppgifter

Hantera, analysera, sammanfatta och publicera juridisk information. I det dagliga arbetet ingår omvärldsbevakning, domshantering och referatskrivning. Du kommer även samarbeta med ett stort antal externa personer samt korrekturläsa kvalificerade juridiska texter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen, gärna med inriktning mot offentlig rätt, skoljuridik, förvaltningsrätt eller barnrätt. Du är en duktig skribent och tycker om att analysera och hantera stora mängder juridisk information. Du är noggrann, kan lätt sätta dig in i komplexa juridiska frågeställningar och har kunden i fokus.

Vilka är vi?

JP Infonet AB är ett av Sveriges ledande företag inom juridisk informationsförsörjning. Vi erbjuder ett stort antal juridiska informationstjänster, utbildningar, webbkurser och juridisk rådgivning. Informationstjänsterna hanteras av vår redaktion som består av såväl sakkunniga jurister som generalister som arbetar brett med flera av våra tjänster.

Huvudkontoret finns i Gamla stan i Stockholm, men vi har även verksamhet i Helsingborg och Karlstad. Nu söker vi en redaktör till två av våra stora informationstjänster, JP Skolnet och JP Förvaltningsrätt, med placering i Karlstad. Vi sitter centralt i stora, fina lokaler i ”Sockerslottet” på Hybelejens Gata.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan via e-post till: jessica.deinoff@jpinfonet.se

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning:  Tillsvidareanställning heltid, med 6 månaders provanställning

Arbetsplats: Hybelejens Gata 2, Karlstad

Sista ansökningsdag: 1 november 2022. Notera att urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Kontaktperson: Jessica Deinoff, Redaktionschef
jessica.deinoff@jpinfonet.se
08-120 990 07