Junior webbredaktörsadministratör

Vi söker nu en junior webbredaktörsadministratör till vår produktionsgrupp. Du kommer att jobba med att länka upp vårt webbmaterial och lägga in material på vår webb. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett snabbväxande och dynamiskt företag med fokus på användarnas behov av juridisk information.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 1 år som administratör i vår produktionsgrupp. Du kommer att jobba med vår webb och lägga in material och se till att det blir rätt länkat.

Vem är du?

Du ska vara effektiv och noggrann och vara van vid att jobba med excel, word. Om du har intresse för juridik är det en fördel. 

Du ska ha en gymnasial utbildning på tre år och behärska svenska flytande i tal och skrift.

Vilka är vi?

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi ca 90 anställda varav hälften jurister.

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

I samband med din ansökan så behandlar vi dina personuppgifter. För mer information se vår integritetspolicy.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar emot ansökan via e-post: info@jpinfonet.se 

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning:  Visstidsanställning 

Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm

Sista ansökningsdag: Löpande