Sylvia Lindén

Advokat/Partner, Kilpatrick Townsend & Stockton Advokat

Sylvia Lindén är advokat och partner på Kilpatrick Townsend och har mer än 20 års erfarenhet och expertkompetens inom upphandlingsrätt och kommersiella avtal.

Sylvia fokuserar huvudsakligen på projekt som rör ärenden i vilka frågor om offentlig upphandling och kommersiella avtal och förhandlingar uppkommer. Detta inkluderar rådgivning om regelverket för offentlig upphandling, att upprätta förfrågningsunderlag och att tillvarata regler om offentlighet och sekretess under anbudsfasen, att biträda klienter vid förberedelse av anbud och begäran om överprövning till domstol samt att ge råd åt klienter i samband med tolkning, ändring m.m. av upphandlade kontrakt. Sylvias rådgivning är särskilt fokuserad på infrastruktur-, transport- och energisektorerna. Sylvia arbetar även med frågor om strukturering av konsortier vid anbudslämnande i omfattande projekt.

Sylvia Lindén är sedan många år individuellt rankad av de högt ansedda rankinginstituten Chambers and Partners och Legal 500 som varje år rankar världens ledande advokatbyråer och jurister inom ett stort antal områden.

För JP Infonet skriver Sylvia lagkommentaren till lagen om valfrihetssystem. Sylvia håller även utbildningar och seminarier på det upphandlingsrättsliga området i samarbete med JP Infonet.

Författare i följande tjänster

Sylvias kurser

I den här kursen går kursledare Sylvia Lindén igenom de juridiska grunderna rörande hållbar upphandling.

Kursledare: Sylvia Lindén Stockholm/Livesänd Antal platser 1-dagskurs Fler tillfällen: 20 mars 2024

En kurs där du som leverantör får ett övergripande perspektiv på det upphandlingsrättsliga regelverket.

Kurs: Så vinner du en upphandling

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när ett datum finns för kursen.

Se vår integritetspolicy
Kursledare: Sylvia Lindén Datum ej satt. Anmäl intresse så återkommer vi när det finns.