Jan Kleerup och JP Infonet lanserar frågeservice online inom moms- och skatterätt

Behöver du snabbt få vägledning i en fråga som rör moms och skatterätt? I samarbete med Jan Kleerup lanserar nu JP Infonet onlinerådgivning inom rättsområdet.

Hur är momssystemet uppbyggt? Hur regleras momsen vid internationell handel? Och kan ett företag som inte är momspliktigt göra avdrag för momsen? I JP Infonets nya onlinerådgivning får du direkt svar från skatterådgivare Jan Kleerup, Senior Advisor på rådgivningsbyrån Svalner.


Jan Kleerup svara på dina frågor via JP Infonets onlinerådgivning. 

–Vi erbjuder idag onlinerådgivning inom flera rättsområden och enkelheten är något som många av våra kunder uppskattar. Därför känns fantastiskt roligt att nu kunna erbjuda tjänsten inom moms och skatterätt, säger Simon Jernelöv, jurist och konsultchef på JP Infonet.

I onlinerådgivningen ställer du en fråga direkt i ett formulär på hemsidan och får sedan svaret skickat till din e-post. Tjänsten är ett snabbt och smidigt sätt att reda ut frågetecken, komma vidare i ett ärende eller stämma av att du tänkt rätt.

Publicerad 29 sep 2016

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom skatterätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Tjänster

  • JP Momsnet

    Tjänsten för dig som arbetar med mervärdesskatt inom offentlig eller privat sektor.
  • JP RättsfallsnetPunktskatt

    Tjänsten ger dig en komplett domsbevakning på områdena punktskatt, avgifter och tull.
  • Lagkommentar till skatteförfarandelagen

    Lagkommentaren till skatteförfarandelagen är skriven av Nils-Bertil Morgell och Ylva Larsson. Kommentaren beskriver det aktuella rättsläget och behandlar frågor som är relevanta för den praktiserande juristen.

Nyheter

Eleonor Kristoffersson har skrivit en ny lagkommentar till nya mervärdesskattelagen, som nu finns publicerad i JP Juridiskt bibliotek. Läs vår intervju med henne!

28 jun 2023

HFD ger vägledning i frågan om bevissäkring är tillämpliga på handlingar som är lagrade i en molntjänst.

14 jun 2021

Roger Persson Österman kommenterar avgörandet som är intressant på många punkter. 

11 jun 2021