Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Jan Kleerup och JP Infonet lanserar frågeservice online inom moms- och skatterätt

Behöver du snabbt få vägledning i en fråga som rör moms och skatterätt? I samarbete med Jan Kleerup lanserar nu JP Infonet onlinerådgivning inom rättsområdet.

Hur är momssystemet uppbyggt? Hur regleras momsen vid internationell handel? Och kan ett företag som inte är momspliktigt göra avdrag för momsen? I JP Infonets nya onlinerådgivning får du direkt svar från skatterådgivare Jan Kleerup, Senior Advisor på rådgivningsbyrån Svalner.


Jan Kleerup svara på dina frågor via JP Infonets onlinerådgivning. 

–Vi erbjuder idag onlinerådgivning inom flera rättsområden och enkelheten är något som många av våra kunder uppskattar. Därför känns fantastiskt roligt att nu kunna erbjuda tjänsten inom moms och skatterätt, säger Simon Jernelöv, jurist och konsultchef på JP Infonet.

I onlinerådgivningen ställer du en fråga direkt i ett formulär på hemsidan och får sedan svaret skickat till din e-post. Tjänsten är ett snabbt och smidigt sätt att reda ut frågetecken, komma vidare i ett ärende eller stämma av att du tänkt rätt.

Publicerad 29 sep 2016

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom skatterätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Tjänster

Nyheter

HFD dömer äntligen av ett förhandsbesked om något så intressant som en trust i USA. Professor Roger Persson Österman analyserar här målet.

23 maj 2024

HFD meddelade i september dom i mål 1041-1043-22 avseende avdragsrätt för ingående mervärdesskatt när ett holdingbolag säljer sitt dotterbolag. HFD återförvisar målet till kammarrätten, men gör ändå några klargörande uttalanden. Här analyseras domen. 

2 nov 2023

Eleonor Kristoffersson har skrivit en ny lagkommentar till nya mervärdesskattelagen, som nu finns publicerad i JP Juridiskt bibliotek. Läs vår intervju med henne!

28 jun 2023