Bra stämning när Advokatfirman MarLaw bjöd in till talkshow

Bra stämning blev det när Advokatfirman MarLaw inbjöd till sin årliga talkshow och mingel förra veckan. Advokat Daniel Tornberg, VD på Marlaw, redde under kvällen ut ett flertal frågeställningar inom marknadsrättsområdet.

Vår marknads- och försäljningschef Kajsa Palmberg var en av gästerna som frågades ut av konferencier Henrik Hjelt. Frågorna som avhandlades handlade bland annat om digitaliseringen av juridiska tjänster samt hur JP Infonet kan hjälpa i stort sett alla som har ett behov av juridisk information i sin yrkesroll. Isabella Santos från Heineken frågades om tillåten och otillåten reklam när det kommer till marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Rusta representerades av Anders Forsgren som besvarade frågor om bland annat varumärken och varumärkesintrång. Ca 200 gäster deltog och under kvällen spelade Blacknuss med sångerskan Mary N´Diaye och DJ Jospehine.

Publicerad 21 mar 2016

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom marknadsrätt och immaterialrätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Tjänster

Nyheter

Jan Rosén analyserar Patent- och marknadsdomstolens avgörande med Svenska Akademien mot Nordfront.

17 maj 2021

HD fann att raplåten ”Då ska hon skjutas” ryms inom ramen för den yttrandefrihet som får accepteras.

3 maj 2021

Den 15 december 2020 lade EU-kommissionen fram ett förslag till en ny förordning om digitala förmedlingstjänster (DSA). Professor Jan Rosén analyserar här förslaget.

22 mar 2021