Logga in

Glömt ditt lösenord?

Framtidens Advokatbyrå 2023

Välkommen till årets upplaga av Framtidens Advokatbyrå!
Här kommer du att se livesändningen av eventet. 

Sponsorer och samarbetspartners

3. Akavia centrerad, svart logotyp, utan bakgrund, 800x450.png

HOI_logo_Black(1).png


imgpsh_fullsize_anim-1.png


Jurek Logotype RGB LAW (003) (2).png

jp_bla_noline.png

Kostnadsfri kurs – Personlighetsbaserad time management och stresshantering

Utifrån sin advokatspecifika forskning har arbetspsykolog och kursledare Jens Näsström tagit fram fyra prestations-​/stresspersonas som på ett mer fördelaktigt sätt beskriver de utmaningar och möjligheter som du som jurist eller advokat kan möta.

Fyll i koden "FA2023" i fältet rabattkod för att anmäla dig till kursen kostnadsfritt. Först till kvarn – begränsat antal platser.

Anmäl dig här

Det nya juristavtalet

Det finns en uppfattning om att kollektivavtal är något krångligt. Men så är det inte. Ett kollektivavtal ökar konkurrenskraften som både arbetsgivare och leverantör. Förra året tecknades ett skräddarsytt kollektivavtal för jurist- och advokatbyråer.

Läs mer om avtalet här.

Vi är Jurek Law

Jurek Law är det affärsområde inom Jurek som arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom juridik och compliance. Vi hjälper jurister att ta nästa steg i sin karriär och kunder att få sin nya stjärna!

Läs mer här! 

Juristpaketet – alternativet för jurister

Med våra tjänster får du tillgång till allt juridiskt grundmaterial du kan tänkas behöva och dessutom helt unikt material som exempelvis lagkommentarer och analyser av framstående experter, en omfattande bevakning av rättsfall på underinstansnivå, äldre rättsfall och nischad omvärldsbevakning. 

Läs mer om juristpaktet