Offentlig upphandling - ditt juridiskt stöd | JP Infonet

Offentlig upphandling och stöd för dig som arbetar med inköp

För dig som arbetar med upphandlingsfrågor har vi samlat all relevant information om offentlig upphandling på ett och samma ställe. Vi ser till att du som arbetar som upphandlare, leverantör till offentlig sektor, konsult eller på annat sätt med offentliga inköp har tillgång till allt det juridiska material som behövs för att du ska få stöd i ditt beslutsfattande.        

Vi har stor expertis inom upphandlingsområdet och ger dig en komplett bevakning av upphandlingsjuridiken. I JP Upphandlingsnet finns rättskällor, vägledande dokument, referat av avgöranden och beslut, djupgående expertanalyser av aktuella upphandlingsfrågor och lagkommentarer till lagen om offentlig upphandling, LOU. Inom upphandlingsområdet kan du ställas inför många olika frågor. Vi vägleder dig genom bland annat upphandlingsformer, kravställning, kvalificering, utvärdering, avtalsuppföljning, sekretess, ramavtal, upphandlingsskadeavgift, skadestånd och processuella frågor.     

Nedan hittar du en överblick för våra tjänster som berör offentlig upphandling.  

Låt utbildningen komma till er!

Låt utbildningen komma till er!

Upptäck våra kundanpassade utbildningar med rutinerade jurister och uppskattade föreläsare.

Läs mer
Rådgivning inom upphandling

Rådgivning inom upphandling

Vi upprättar rättsutredningar, granskar anbud och hjälper dig genom hela upphandlingsprocessen. 

Läs mer
Ny podd med uppdateringar!

Ny podd med uppdateringar!

Podden JP Play Upphandling ger dig det allra senaste gällande ny lagstiftning och viktiga domar och beslut inom upphandlingsområdet.

Läs mer

Prenumerera på vårt fokusbrev Upphandling

Nyheter