hammer JP Registerförteckning

Ett enkelt och användarvänligt verktyg för att uppfylla krav på dokumentation av personuppgiftsbehandling.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill test så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

startsida_registerverktyget.png

Ett enkelt registerförteckningsverktyg för personuppgiftsbehandling

Med vårt registerförteckningsverktyg blir det enkelt att skapa en förteckning med god kvalitet och användbarhet. Information kan smidigt samlas in till en sammanställning som ger bra överblick. Här kan dataskyddsombud eller annan ansvarig godkänna och följa upp organisationens personuppgiftsbehandlingar. Verktyget underlättar dataskyddsarbetet och ger en klar fördel vid en eventuell inspektion för att kunna visa upp det goda dataskyddsarbetet organisationen har.

Passar alla organisationer inom såväl privat som offentlig sektor

JP Registerförteckning kan användas av alla organisationer som behandlar personuppgifter och som behöver en registerförteckning för att uppfylla dataskyddsförordningens dokumentationskrav. Verktyget är framtaget av våra kunniga dataskyddsjurister.



Verktyget innehåller flera smarta funktioner

Kom igång redan idag

Prova gratis

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom it-rätt:

Se vår integritetspolicy

Upptäck mer

Kurser

Tjänster

  • JP ITnet

    Informationstjänsten för dig som arbetar med juridiska frågor inom IT och dataskydd.
  • JP Registerförteckning

    Ett enkelt och användarvänligt verktyg för att uppfylla krav på dokumentation av personuppgiftsbehandling.
  • Rådgivning inom dataskydd

    Behöver du vägledning i frågor som rör GDPR och dataskydd? Våra specialiserade jurister hjälper gärna till.

Nyheter

Monika Wendleby har analyserat en intressant dom från kammarrätten som öppnar upp för att besluten ska kunna överklagas.

22 nov 2021

Regeringen har överlämnat en proposition till riksdagen med förslag på ändringar i mediegrundlagarna.

22 nov 2021

Integritetsskyddsmyndigheten har beslutat att inleda en granskning av Sveriges Kommuner och Regioners nationella väntetidsdatabas.

22 nov 2021