Logga in

Glömt ditt lösenord?

Vem bryr sig om juridik? med AG Advokat

Välkommen på digitalt event med Mårten och Tove från Juridikpodden

Den 28 april har AG Advokat nöjet att bjuda in dig som pluggar juridik på ett digitalt event med Mårten Schultz och Tove Lindgren. Eventet inleds på temat "Vem bryr sig om juridik?" följt av en frågestund med medarbetare på AG Advokat.

Program

Vem bryr sig om juridik?

Mårten Schultz och Tove Lindgren känns bland studenter främst igen från Juridikpodden, som de drivit med stor framgång sedan 2013. De kommer under eventet att tala om juridikens funktion: Varför finns den, och vem bryr sig?

Frågestund med AG Advokat

Efter Mårten och Toves seminarium välkomnar vi en panel med medarbetare från AG Advokat som svarar på allt ifrån hur deras karriärer har sett ut till hur det är att jobba på en affärsjuridisk byrå. Du som är nyfiken på AG Advokat kommer att få möjlighet att skicka in dina frågor i förväg.

images.png

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens inom fastighet och entreprenad. Med djupgående branschkunskap lämnar vi rådgivning med fokus på affärsmässiga lösningar.

Läs mer på agadvokat.se >

En sändning tillsammans med JP Infonet 

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag med juridiken som kärna. Vi tillgängliggör juridik på det sätt eller i det format som varje användare föredrar. Bland annat genom att digitalisera Sveriges alla lagar, förordningar och SFS:er på Lagboken.se. Helt kostnadsfritt. 

Se lagboken.se här >

lagboken.jpg