Språkvetare med intresse för juridik

Vi söker nu en språkvetare till vår produktionsgrupp.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 1 år som språkvetare i vår produktionsgrupp. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett snabbväxande och dynamiskt företag med fokus på användarnas behov av juridisk information. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med språkgranskning och korrekturläsning av juridiska texter. Du kommer också att jobba med att lägga in och länka upp vårt webbmaterial och uppdatera våra webbsidor. 

Vem är du?

  • Du har en språkkonsultexamen eller motsvarande.
  • Du har erfarenhet av och tycker att det är roligt att arbeta med korrekturläsning.
  • Du är effektiv och noggrann och van vid att jobba med excel, word och webb. 
  • Du har erfarenhet av webbredaktörsarbete och språkgranskning är meriterande.

Vilka är vi?

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi ca 90 anställda varav hälften jurister.

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar emot ansökan via e-post: info@jpinfonet.se 

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning:  Visstidsanställning 

Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm

Sista ansökningsdag: Löpande