Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Redaktionschef med intresse för juridik

Är du en erfaren och kreativ ledare med starkt engagemang för juridik och redaktionellt arbete? Då har du nu möjlighet att ta steget in i en spännande roll som redaktionschef hos oss på JP Infonet!

Tjänsten är numera tillsatt men kolla gärna in våra andra lediga tjänster.

Jobbeskrivning

Som redaktionschef kommer du att leda och inspirera en grupp på cirka 13 jurister som arbetar med att producera innehåll inom områdena socialrätt, skoljuridik, förvaltningsrätt och miljörätt m.m.

Du kommer att ha ansvar för att skapa relevant innehåll som vänder sig till olika målgrupper inom kommuner, myndigheter, domstolar, landsting, organisationer och privata företag. Viktigt är att du kan leda gruppen till att nå resultat, utveckla och inspirera gruppen samt arbeta med löpande förbättringsarbete.

Vem vi söker

  • Vi söker dig som är ambitiös, lösningsorienterad och har ett starkt engagemang för att utveckla och driva det redaktionella arbetet.
  • Du är ansvarsfull, gillar att arbeta tillsammans med gruppen och drivs av att utveckla verksamheten och medarbetarna.
  • Du är van vid att leda och inspirera en grupp, är kreativ och lösningsorienterad samt har god kommunikationsförmåga både verbalt och i skrift.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt och att du har chefserfarenhet. Meriterande är också erfarenhet av redaktionellt arbete samt juridisk kompetens eller juristexamen.

Det här är vi

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag med kontor i Gamla stan i Stockholm, Karlstad Göteborg och Helsingborg. Tillsammans är vi ca 100 anställda, varav nästan hälften är jurister.

Vi erbjuder digitala lösningar och djup kompetens inom såväl informationshantering som juridik, och våra tjänster är ett värdefullt stöd för personer som berörs av juridik i sin yrkesroll. Vi är inne i en kraftig expansion av vår verksamhet och ligger i framkant när det kommer till att informera om den juridiska utvecklingen med omvärldsbevakning, analyser, lagkommentarer och mycket mer. 

Ansökan

Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev till nanna.palmberg@jpinfonet.se. Märk ansökan med "Redaktionschef". Vi ser fram emot att höra från dig!

Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid, Tillsvidare med provanställning.
Arbetsplats: Stockholm, Gamla stan.
Sista ansökningsdag: 31 maj 2023. Notera att urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson

Nanna Palmberg, Teknik och administrations chef
nanna.palmberg@jpinfonet.se