Logga in

Glömt ditt lösenord?

Kundvårdare

En av kundvårdsteamets härliga medarbetare ska gå på föräldraledighet och därför söker vi nu en vikarie. Du kommer arbeta i ett härligt team som brinner för att skapa och stärka relationer med våra kunder. I din roll kommer du att arbeta nära våra kunder och få förståelse för deras kompetensbehov och kunna vägleda dem vidare i sin kompetensutveckling.

Tjänsten är numera tillsatt men kolla gärna in våra andra lediga tjänster.

Jobbeskrivning

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser inom juridik för både offentlig sektor och privata företag. Du förser våra kunder med exceptionell service och följer upp deras upplevelser på våra kurser.

Kontakten sker via telefon och videokonferens där du fångar upp kundens behov och skräddarsyr deras kompetensutvecklingspaket. Det ingår också att ibland vara värd för våra utbildningar och välkomna deltagare samt koordinera frågor.

Vem är du?

För att lyckas i rollen söker vi dig som drivs av att ge god service till kunden och som trivs med att ha många kontaktytor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller har erfarenhet av att jobba med utbildnings- och eventverksamhet. Vidare ser vi gärna att du är:

  • Självgående och flexibel
  • Noggrann med god datorvana
  • Utåtriktad, positiv och öppen
  • En ansvarsfull lagspelare som fokuserar på uppgiften och är lösningsorienterad
  • Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo.

Det här är vi

JP Infonet är ett av landets ledande informations- och kunskapsföretag. Verksamheten startade 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har vi kontor i Gamla Stan i Stockholm, Göteborg, Karlstad och centrala Helsingborg.

Tillsammans är vi ca 100 anställda varav hälften jurister. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter intressant och vill bli en del av ett härligt team, så ber vi dig skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. 

Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att arbeta tillsammans med dig!  

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Varaktighet: 6 månaders vikariat eller längre.

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm.

Sista ansökningsdag: 20 april 2023.

Ansökan: Mejla din ansökan med CV och personligt brev till: jenny.rollgard@jpinfonet.se

Kontaktperson

Jenny Rollgard, Gruppchef för kundvårdsavdelningen
jenny.rollgard@jpinfonet.se