Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Kundansvarig säljare i Stockholm

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande. Vi söker dig som vill arbeta i ett företag med korta och snabba beslutsvägar, i nära samarbete med kunniga och engagerade medarbetare och där det finns möjlighet att påverka både din egen och företagets fortsatta utveckling.

För att lyckas i rollen söker vi en driven person som har erfarenhet av försäljning och som trivs med att ta kontakt med människor och ha många kontaktytor. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning av juridiska tjänster och kompetensutveckling. Du är lösningsorienterad och kan se helheten vilket hjälper dig att utveckla kundens affär.

Tjänsten är numera tillsatt men kolla gärna in våra andra lediga tjänster.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare får du möjlighet att arbeta i ett företag som är ett av de ledande i Sverige när det gäller juridisk information. Vi erbjuder ett stort antal juridiska informationslösningar, rådgivning och kompetensutveckling för både kommuner, advokatbyråer, myndigheter och privata företag.

Du kommer jobba nära våra användare och få förståelse för deras utmaning och hur företagets produkter och tjänster kan hjälpa dem i deras verksamhet. Du driver självständigt din försäljning och kommer att ansvara för dina egna kunder, vilket innebär nyförsäljning, merförsäljning och kundvård. Kontakten sker i första hand via telefon, men du kommer även att hålla externa säljmöten och utbildningar på plats hos kund där du visar upp företagets produkter och tjänster.

Du sitter i en entusiasmerande arbetsmiljö med drivna kolleger där du kommer vara aktivt delaktig i utvecklingen av våra tjänster utifrån våra kunders behov.

Vem är du?

Utbildning

Meriterande

 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Kompetenser

Meriterande

 • Statsvetenskap
 • Kommunal förvaltning
 • Juristexamen
 • Statlig förvaltning

Arbetsliverfarenhet

Meriterande

 • Account manager: 5 års erfarenhet eller mer
 • Innesäljare: 5 års erfarenhet eller mer 

Vilka är vi?

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, centrala Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi ca 80 anställda varav hälften jurister.

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Förmåner

Som säljare erbjuds du goda förmåner. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du erbjuds bland annat:

 • Fast grundlön och goda möjligheter till hög provision
 • Möjlighet att gå på de utbildningar som företaget ger inom sin utbildningsverksamhet
 • Ett stimulerande och utmanande arbete vilket härleds från medarbetarens individuella engagemang
 • Möjligheten att arbeta i ett roligt och drivet gäng på ett företag i framkant!
 • Möjligheten att växa in i en roll som kundansvarig säljare

Välkommen med din ansökan!

Vi tar emot ansökan via e-post: mattias.arenius@jpinfonet.se

Omfattning:
 Heltid, tillsvidare 

Arbetsplats:
 Kornhamnstorg 6, Stockholm

Sista ansökningsdag:
Ansökningar behandlas löpande