Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Kundansvarig säljare i Helsingborg

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Därför behöver vi fler affärsutvecklare som vill vara med i vår fortsatta expansion.

För att lyckas i rollen söker vi en driven person som har erfarenhet av försäljning och som trivs med att ta kontakt med människor och ha många kontaktytor. Det är viktigt att du är intresserad av affärer, sälj och entreprenörskap. Det är starkt meriterande om du har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av försäljning av tjänster eller utbildning till yrkesverksamma. Du är lösningsorienterad och kan se helheten vilket hjälper dig att utveckla kundens affär.

Tjänsten är numera tillsatt men kolla gärna in våra andra lediga tjänster.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare får du möjligheten att arbeta i ett företag som är ett av de ledande i Sverige när det gäller juridisk information. Vi erbjuder ett stort antal juridiska informationslösningar och kompetensutveckling för både offentlig sektor och privata företag. Du kommer jobba nära dessa målgrupper och få förståelse för deras utmaning och hur företagets produkter och tjänster kan hjälpa dem i deras verksamhet.

Du kommer sälja och bli expert på specifika tjänster i vår portfölj vilket innebär nyförsäljning, merförsäljning och kundvård. Kontakten sker i första hand via telefon, men du kan även komma att hålla externa säljmöten. Du kommer att bli en av företagets viktiga säljare och vi tror att du stimuleras av att nå högt uppsatta mål. Du sitter i en entusiasmerande arbetsmiljö med drivna kolleger.

Vem är du?

För att lyckas i rollen söker vi en driven innesäljare som har erfarenhet av försäljning och som trivs med att ta kontakt med människor och ha många kontaktytor. Det är viktigt att du är intresserad av sälj och entreprenörskap. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med juridik eller offentlig förvaltning och har erfarenhet av att jobba med försäljning till kommuner, myndigheter, domstolar eller privata företag. Du är lösningsorienterad och kan se helheten vilket hjälper dig att utveckla kundens affär.

Vidare ser vi gärna att du är;

  • Självgående och flexibel
  • Utåtriktad, positiv och öppen
  • En vinnarskalle som stimuleras av att nå höga mål
  • En ansvarsfull lagspelare som fokuserar på uppgiften
  • Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo.

Vilka är vi?

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag vad gäller juridisk information. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och det privata näringslivet. JP Infonet startade sin verksamhet 1999 och har sedan dess vuxit kraftigt under hela 2000-​talet. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm och i centrala Helsingborg och vi är tillsammans ca 100 anställda.

Förmåner

Som säljare erbjuds du goda förmåner. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du erbjuds bland annat:

  • Fast grundlön och goda möjligheter till hög provision
  • Möjlighet att gå på de utbildningar som företaget ger inom sin utbildningsverksamhet
  • Ett stimulerande och utmanande arbete vilket härleds från medarbetarens individuella engagemang
  • Möjligheten att arbeta i ett roligt och drivet gäng på ett företag i framkant!
  • Möjligheten att växa in i en roll som kundansvarig säljare

Välkommen med din ansökan!

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid.

Arbetsplats: Södra Storgatan 21, Helsingborg

Sista ansökningsdag: Ansökningarna behandlas löpande.

Kontaktperson


Mattias AreniusAffärsutvecklingschef och jurist
mattias.arenius@jpinfonet.se