Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Jurist till arbete som redaktör och skribent

Är du jurist och gillar att skriva? Då skulle du trivas i rollen som redaktör hos oss! Vi rekryterar nu redaktörer till våra juridiska informationstjänster. En av redaktörstjänsterna är en tillsvidareanställning där du arbetar mest med säkerhetsjuridik och moms. Vi arbetar också med bland annat socialrätt, arbetsrätt, skoljuridik, migrationsrätt och offentlig upphandling och på ett eller flera av dessa områden kan vi behöva viss förstärkning.  

Tjänsten är numera tillsatt men kolla gärna in våra andra lediga tjänster.

Om tjänsten

Du ingår i ett team med redaktörer och är ansvarig ämnesredaktör för juridiska informations- och nyhetstjänster riktade till praktiserande jurister och andra som behöver juridisk information och juridiskt stöd i sitt arbete.

Du väljer ut, analyserar, förklarar, sammanfattar och publicerar information på webben och i nyhetsbrev. Du har också löpande kontakter med ett antal externa experter inom ditt område. I det dagliga arbetet ingår omvärldsbevakning, domshantering, referatskrivning och korrekturläsning. 

Vi söker dig som

  • har en juristexamen och vill utvecklas som jurist inom några specifika områden
  • är en skicklig skribent och kan analysera och hantera stora mängder juridisk information 
  • kan snabbt sätta dig in i komplexa juridiska frågeställningar
  • vill arbeta behovsdrivet med kunden i fokus.

Det här är vi

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag med kontor i Gamla stan i Stockholm, Karlstad, Göteborg och Helsingborg. Tillsammans är vi ca 100 anställda, varav ca hälften är jurister.

Vi erbjuder digitala informationstjänster, utbildning och rådgivning till yrkesarbetande i behov av juridisk information. Våra tjänster har i över tjugo år varit ett värdefullt stöd för personer som berörs av juridik i sin yrkesroll. Vi är inne i en kraftig expansion av vår verksamhet och ligger i framkant när det kommer till att informera om den juridiska utvecklingen med omvärldsbevakning, analyser, lagkommentarer och mycket mer.