Logga in

Glömt ditt lösenord?

Junior fullstack-utvecklare

Vill du vara med och utveckla vår komplexa sajt i Episerver/Optimizely CMS 12 med .NET Core? Är du intresserad av att arbeta med AI-tillämpningar? JP Infonet söker nu en junior fullstack-utvecklare som vill jobba brett med både front-end, back-end och den senaste tekniken för att tillgängliggöra juridiken för yrkesverksamma i Sverige.

Tjänsten är numera tillsatt men kolla gärna in våra andra lediga tjänster.

Jobbeskrivning

Som junior fullstack-utvecklare hos JP Infonet kommer du att bli en viktig del av vårt utvecklingsteam i Stockholm. Du kommer att arbeta med att utveckla vårt erbjudande till våra kunder som behöver hjälp med att förstå och applicera juridiken.

Ditt arbete kommer att omfatta både front-end och back-end-utveckling samt användning av den senaste tekniken. Vi använder oss av verktyg som Episerver/Optimizely CMS 12, .NET Core, C#, HTML, CSS och JavaScript. Dessutom kommer du att få möjlighet att arbeta med spännande AI-tillämpningar.

Vem vi söker

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och egenskaper:

  • Har gedigen erfarenhet av .NET, .NET Core som utvecklingsplattform, C#, HTML, CSS och Javascript.
  • Är intresserad av agil utveckling.
  • Är intresserad av att arbeta med AI-tillämpningar.
  • Har kunskaper om SQL-databaser och Episerver/Optimizely.
  • Behärskar det svenska språket flytande, eftersom vi arbetar med svenska lagar och domar.
  • Är initiativrik, drivande och en bra lagspelare.
  • Är intresserad av att jobba kvalitetsmedvetet med clean code och vara drivande i förbättringsarbetet.

Det här är vi

JP Infonet är ett välrenommerat svenskt informations- och kunskapsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi levererar juridisk information till kommuner, myndigheter, länsstyrelser, domstolar och företag genom att presentera all vår information online. Vi strävar efter att anpassa oss efter våra kunders behov och hålla oss aktuella genom omedelbara uppdateringar av lagar och förordningar samt nyhetspublicering varje arbetsdag.

Vi erbjuder dig en bred systemutvecklarroll med stora möjligheter att påverka ditt arbete. Hos JP Infonet kommer du att ha möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, certifiering, konferenser och seminarier. Vi sitter i fina lokaler i Gamla stan, Stockholm och har en trevlig och professionell arbetsmiljö.

Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter intressant och vill bli en del av ett härligt, innovativt och sammansvetsat team, så ber vi dig skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. 

Ansökan skickas till info@jpinfonet.se och märk din ansökan med "Junior Systemutvecklare". Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att arbeta tillsammans med dig på vår arbetsplats i Gamla stan! 

Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid.
Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm.
Sista ansökningsdag: 30 juli 2023. Ansökningarna behandlas löpande.