Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Nick Dimitrievski

Universitetslektor i finansrätt, Karlstads universitet

Nick Dimitrievski är universitetslektor i finansrätt på Handelshögskolan vid Karlstads universitet. Hans forskning är framför allt inriktad mot civilsamhällets och entreprenörskapets inkomstskatterättsliga villkor.

Nick Dimitrievski disputerade vid Handelshögskolan, Göteborgs universitet, 2010 och har en juristexamen från Lunds universitet. Under flera år har han varit med och byggt upp den juridiska verksamheten vid Karlstads universitet. I första hand som programledare för det fyraåriga rättsvetenskapliga programmet, därefter har han, tillsammans med universitetsledningen, varit del av den kreativa förändringsprocess som gått ut på att designa, kvalitetssäkra och lansera juristprogrammet vid Handelshögskolan, Karlstads universitet.

Han har dessutom ett omfattande kontaktnät med forskare liksom beslutsfattare på högskole- och universitetsnivå och har skrivit en rad olika artiklar som tydliggör den inkomstskatterättsliga kopplingen mellan civilsamhällets roll och den svenska samhällsutvecklingen.

Nick skriver lagkommentarer till inkomstskattelagen för JP Infonet. 

Författare i följande tjänster